Naar de navigatie Naar de inhoud

ESP Centrum

Fysiotherapiepraktijk

9
.5

uit 9 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van ESP Centrum - Gennep op 14 februari 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

5

Accommodatie

10

Toelichting

Ik kom al enkele jaren met plezier trainen bij ESP, echter de laatste maanden missen we Toine wel op de vrijdagmorgen. Zijn betrokkenheid maar vooral zijn kennis. Ik vond het heerlijk trainen onder hem, het is iemand die altijd interesse in je toont en accuraat met je aan de slag gaat en oplossingsgericht denkt en dat vaak met een snel resultaat. Het is een lieve empathische man die altijd alles geeft. Soms zijn er mensen met extra talenten en dat is Toine overduidelijk. mis zijn betrokkenheid, humor en leuke efficiënte trainingen. Daarnaast moet me van het hart dat jullie de zaal prachtig hebben gemaakt. De ruime opzet is prettig, ga zo door ESP met jullie ontwikkelingen !


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor ESP Centrum? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.