Naar de navigatie Naar de inhoud

Evolution Fysiotherapie, locatie Amsterdam

Fysiotherapie

9
.3

uit 202 waarderingen

zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 19:00
dinsdag
8:00 - 19:00
woensdag
8:00 - 19:00
donderdag
8:00 - 19:00
vrijdag
8:00 - 17:00

Over Evolution Fysiotherapie, locatie Amsterdam

Wij van Evolution Fysiotherapie Amsterdam Oost geloven dat elke persoon uniek is en er daarmee geen standaard behandeling bestaat. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. En er bestaat geen “gemiddeld mens".Ieder heeft een ander lichaam, gedachten, leefstijl, gewoontes, voeding en omgeving. Alle deze factoren maken jou en daarmee ook jouw klacht uniek.

De missie van Evolution Fysiotherapie is om jou de meest effectieve zorg voor jouw unieke klacht te leveren, zodat jij zo snel mogelijk geholpen bent bij jouw klacht. Dit bereiken wij door eerst te onderzoeken waar de klacht vandaan komt, wat de oorzaak van de klacht is en vervolgens de behandeling te kiezen die voor jou het meest effectief is. De behandeling wordt gekozen op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeksresultaten, jarenlange praktijkervaring en de voorkeur van jou als patiënt. Om de juiste diagnose te stellen hebben fysiotherapeuten orthopedische diagnostische testen, patroonherkenning en echografie onderzoeksmiddelen tot hun beschikking.

Samenwerking is erg belangrijk voor de behandeling. De verschillende therapeuten van onze praktijk hebben allemaal hun eigen specialisaties. De meest effectieve behandeling ligt niet altijd alleen bij de fysiotherapeut en een combinatie met andere medische specialisten kan daarom gewenst zijn. Evolution Fysiotherapeut Amsterdam Oost zorgt voor verdere samenwerking met andere medici als dit voor u noodzakelijk is. Wij beschikken over een groot netwerk waarmee wij zorgen dat u de meest effectieve behandeling krijgt.

Patiënten kunnen vertrouwen dat wij het meest effectieve zorgtraject voor u uitstippelen. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer klachtenvrij bent. 

Waarderingen historie

2023
8.6
7 waarderingen
2022
9.3
103 waarderingen
2021
9.3
63 waarderingen
2020
9.2
28 waarderingen
2019
9.6
11 waarderingen
2018
9.8
4 waarderingen
2017
10
1 waardering
2011
9.0
1 waardering

Recente waarderingen

2 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik had veel last van mijn knie en met een kleine van nog geen jaar moet je ook steeds door je knieën zakken wat erg lastig is met een blessure. Dankzij Evolution was ik na 3 behandelingen van mijn...

24 januari 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Nette en keurige behandeling en een luisterend oor. Kan beter: Sport/oefen ruimte.

7.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Douma, W.

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

Evolution Fysiotherapie, locatie Amsterdam, Amsterdam
10

6 waarderingen

Dijxhoorn, V.P.

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

Evolution Fysiotherapie, locatie Amsterdam, Amsterdam
-

0 waarderingen


Socials