Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysio Masters Eemnes

Fysiotherapiepraktijk

9
.7

uit 48 waarderingen

woensdag
Gesloten

Open om 8:00 - 21:00

donderdag
8:00 - 21:00
vrijdag
8:00 - 21:00
zaterdag
8:00 - 17:00
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 21:00
dinsdag
8:00 - 21:00

Waardering van Fysio Masters Eemnes - Eemnes op 9 maart 2020

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

10

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Carpaletunnelsyndroom

Toelichting

Heel snel en goed geanalyseerd wat er aan de hand was. Had beknelde zenuw in onderrug. Een paar keer wonderbaarlijk trekken en rekken op juiste wijze gaf al direct verbetering. Goede aandacht voor het verrichten van oefeningen thuis. De filosofie van Samira Waanders dat je zelf goed moet zorgen voor je lichaam spreekt me erg aan. Door zelf de oefeningen te doen was de behandeling al na drie keer afgerond!

Reactie van/namens Fysio Masters Eemnes - Eemnes

Het is mijn missie om mensen te helpen. Het is dan ook altijd heel fijn om te lezen dat mijn inspanningen ook idd hebben geholpen. Hartelijk dank voor uw tijd om een review achter te laten. Gezonde groet, Samira, namens heel team Fysio Masters.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fysio Masters Eemnes? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.