Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysio Quality

Fysiotherapiepraktijk

9
.5
Adres
Heemraadschapslaan 102 L 1181 VC Amstelveen
Telefoon
020-8226864
Openingstijden
woensdag
Gesloten. Open om 11:00 - 21:00
donderdag
9:00 - 18:00
vrijdag
9:00 - 18:00
zaterdag
9:30 - 12:00
zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 18:00
dinsdag
8:00 - 18:00

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Fysio Quality

Fysio Quality is een eerstelijns praktijk voor gespecialiseerde bewegingszorg, topsportbegeleiding en echografie. 

Wij zijn aangesloten bij Artrose Netwerk West Nederland en bieden bewegingszorg op maat gericht op klachten als gevolg van artrose

Fysio Quality helpt om goed en snel te herstellen bij een sportblessure. Met uitgekiende revalidatie programma's gericht op optimaal bewegen in sportspecifieke situatie's kan de sporter weer terugkomen op zijn oude niveau. In veel gevallen blijkt er na de sportrevalidatie zelfs een hoger prestatie niveau haalbaar. Zorgvuldige begeleiding met metingen en testen in de herstelprogramma's maken herstel inzichtelijk en verkleinen de kans op herhaling van de klachten. We hebben ruime ervaring in sportfysiotherapie en topsportbegeleiding. Inmiddels zijn we al 12 jaar onderdeel van TeamNL www.teamnl.org ). Fysio Quality begeleidt zowel olympische- als paralympische atleten sinds 2003. 

Echografie (als aanvullend onderzoek op de orthopedische testen) vormt een belangrijke pijler in de diagnostiek bij Fysio Quality.  Afwijkingen in het neuromusculoskeletale systeem zijn te objectiveren.  Echografisch onderzoek geeft meer inzicht in de structurele integriteit van de weefsels. Het kan gebruikt worden om met onderbouwing gericht door te verwijzen en een prognose te geven. Fysio Quality is onderdeel van de echografische werkgroep bij schouderklachten van het schoudernetwerk Amsterdam. 

De oplossing van nek-schouderklachten is het aandachtsgebied van Fysio Quality. We zijn aangesloten bij schoudernetwerk amsterdam ( www.schoudernetwerkamsterdam.nl ) om de kennis en kunde op dit gebied op het hoogste niveau te kunnen garanderen. Ook de behandeling van duizeligheid vergt een specifieke aanpak die soms binnen 1 tot 2 behandelingen volledig herstel kan geven. Fysio Quality is aangesloten bij het Apeldoorns Duizeligheidscentrum (ADC), het landelijk expertise centrum bij duizeligheid ( www.kenniscentrumduizeligheid.nl )

 

 

 

 

  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Fysio Quality