Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysio Solutions

Organisatie

9
.9

uit 1 waardering. Deze organisatie heeft te weinig waarderingen.

Over Fysio Solutions

FusioSolutions: Fysiotherapie in Rijswijk

Hoogwaardige fysiotherapie in een persoonlijke en gemoedelijke sfeer. In onze goed bereikbare praktijk in Rijswijk werken fysiotherapeuten en manueel therapeuten. Samen werken we met veel plezier en toewijding aan meer levenslust voor iedereen die kampt met ongemak of pijn aan het bewegingsapparaat. Ook als u langer gezond en fit wilt zijn helpen wij u met kennis en vaardigheden vanuit fysiotherapie.

Snel een afspraak

Elke dag met pijn of hinder is er een teveel!

Voor fysiotherapie en manuele therapie zijn er geen wachtlijsten.

Onze vestiging in Rijswijk is elke werkdag en elke zaterdag open van vroeg tot laat. En als het moet blijven we een uurtje langer of beginnen een uurtje vroeger. Een dag eerder begonnen, is een dag eerder verbetering van uw klacht!

Bel nu naar 070 415 00 21 en we maken direct ruimte voor u.

We declareren direct bij uw verzekeraar en hebben met elke verzekeraar een contract.

Maakt u liever zelf digitaal een afspraak?  Schrijf u hier in.

Goed bereikbaar, vrij parkeren

Slechts 3 minuten (1200 meter, 1 stoplicht) vanaf de A4 snelweg (afslag 9) ligt onze fysiotherapie praktijk in het Havenkwartier naast het centrum van Rijswijk.

U kunt vrij parkeren, en ook met de fiets zijn wij snel en eenvoudig vanuit heel Rijswijk te bereiken.

Tram 17 tussen Wateringen en Den Haag Hollands Spoor en Den Haag Centraal Station stopt op 3 minuten lopen (halte Rijswijk, Handelskade, 280 meter van de praktijk)

Het adres van de fysiotherapie praktijk is:

Fysiosolutions

Nijverheidsstraat 68

2288 BB RIJSWIJK

Fysiotherapie op uw persoonlijke maat

Hoe zorgen we voor meer levenslust? Onze fysiotherapeuten houden rekening met wat u beweegt en wat u daarin hindert. Ze bespreken met u uw persoonlijke omstandigheden, wensen en eventuele hindernissen die invloed kunnen hebben op de meest werkzame aanpak van uw klachten. Optimaal herstel en genezing gaat immers beter als u er zelf geheel achter staat en als het past binnen uw mogelijkheden. De beste oplossing voor uw bewegingsproblemen vinden we dus samen met u.

Deskundige fysiotherapeuten

Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten HBO opgeleid, soms aangevuld met een master. Bijvoorbeeld een master in Manuele Therapie.

Elke fysiotherapeut valt onder de wet BIG (Beroepen In de Gezondheidszorg) en moet zich registreren bij het Ministerie van VWS. De Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.

Wij stellen hogere eisen aan onze fysiotherapeuten dan de wet BIG. Elke fysiotherapeut die bij Fysio Solutions werkt volgt verplicht bijscholingen en heeft regelmatig professionele intervisie.

Wij hebben een cultuur van kennisdelen en van het delen van ervaringen. Bij de minste twijfel vragen wij een collega om even mee te kijken even naar uw klacht. Of we maken bijvoorbeeld een extra echo met de apparatuur die in de praktijk aanwezig is.

Waarderingen historie

2023
9.9
1 waardering
2019
10
1 waardering

Locaties

Er vallen 2 locaties onder deze organisatie:

Fysio Solutions, locatie Nijverheidsstraat

Fysiotherapie

Locatie

Rijswijk

9.9

1 waardering

Fysio Solutions, locatie Haagweg

Fysiotherapie

Locatie

Rijswijk

-

0 waarderingen