Naar de navigatie Naar de inhoud

FysioAlign

Fysiotherapiepraktijk

8
.8

uit 5 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
8:00 - 21:00
vrijdag
8:00 - 18:00
zaterdag
9:00 - 13:00
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 21:00
dinsdag
8:00 - 18:00
woensdag
8:00 - 18:00

Waardering van FysioAlign - Ede op 13 november 2019

Afspraken

4

Behandeling

9

Omgang medewerkers

3

Informatie

3

Luisteren

3

Accommodatie

9

Toelichting

De fysiotherapeutische zorg van Heleen is geweldig. Niets dan lof. De afsluiting van de zorg na 9 maanden was afschuwelijk. Van de ene op de andere dag stopte ze met mijn behandeling, zonder enige aankondiging. Dat verwacht je niet na zo'n lange tijd van behandeling, zeker niet van een oncologisch fysiotherapeut.Ik werd totaal niet gehoord. Of genegeerd als ik haar belde en een vraag op de voicemail insprak. Ik kreeg dan geen reactie terug. Heel jammer. Hoop dat andere mensen dit beseffen als ze bij haar in zorg gaan.Valt ook niet mee als je in je eentje een hele praktijk moet runnen. Dat is mijns inziens onmogelijk. Jammer dat het zo moet eindigen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor FysioAlign? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.