Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysioart

Fysiotherapiepraktijk

10
.0

uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Fysioart - Haren op 3 september 2018

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Toelichting

Gedurende een periode van 8 maanden heb ik eens in de 2/3 weken haptonomieterapie gevolgd bij Anita.  Tijdens de sessies hebben we gewerkt aan life events uit verleden die tot voor kort voor blokkades zorgden. O.a de afwezigheid of niet niet kunnen plaatsen van gevoelens liep ik in hogere mate in mijn privé leven tegen aan.  De gesprekken en oefeningen zorgen ervoor dat ik m’n eigen lichaam en gevoelens beter begrijp.  Zij is tevens fysiotherapeut en heeft doormiddel van dry needelingen succesvol langdurige knie blessure behandeld.  Anita heb ik als professioneel, vriendelijk en toegankelijk ervaren.  Ik zou hier bij zowel fysiotherapeutische klachten of de behoefte aan een haptonoom zeker terug keren.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fysioart? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.