Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiohulp

Fysiotherapie

9
.7

uit 18 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Fysiohulp - Amsterdam op 17 maart 2023

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Toelichting

Ik ben over de jaren diverse keren voor behandelingen bij de heer Kudus geweest. Hij neemt uitgebreid de tijd voor zowel intake als bij de behandeling ook mocht dat uitlopen. Hij geeft goede en duidelijke uitleg, voor evt thuisoefeningen alswel het vervolg. Hij is een echte professional die ook internationaal zeer uptodate blijft van de medische ontwikkelingen, aangezien wij daarover onder de behandelingen door over babbelen, ik ben daar namelijk ook in geïnteresseerd, en merk dat heer Kudus niet van stilstand houdt is dus altijd in beweging op zijn gebied. Mijn ervaringen zijn zeer positief en hij helpt mij 100% van mijn klachten af. Andere mensen stuur ik ook àltijd naar hem en die zijn dan ook net als ik superblij dat ze hem als fysiotherapeut hebben.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Fysiohulp? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.