Naar de navigatie Naar de inhoud

FysioPlus Zwolle

Organisatie

9
.6

uit 18 waarderingen. Deze organisatie heeft te weinig waarderingen.

Over FysioPlus Zwolle

FysioPlus Zwolle is een praktijk voor (sport) fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, ergotherapie, oncologische fysiotherapie en (top) sportbegeleiding. Naast de reguliere zorg, welke voor iedereen toegankelijk is, begeleiden de fysiotherapeuten ook medische beweegprogramma’s.

Wij zijn een eigentijdse praktijk gericht op paramedische zorg, advisering, preventie en complexe diagnostiek. Hiervoor zijn alle fysiotherapeuten specifiek opgeleid en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. FysioPlus Zwolle heeft diverse locaties, voorzien van ruime behandelkamers met goede privacy voorzieningen en een ruime oefenzaal. Onze therapeuten kunnen uw klacht met de beste zorg behandelen.

Ons uitgangspunt is dat onze therapeuten, specialisten op het gebied van houding en beweging, uw hulpvraag adequaat benaderen en uw algehele conditie en belastbaarheid samen met u weer naar een optimaal niveau te brengen. Ook voorlichting en preventie zijn belangrijke onderdelen binnen onze totale begeleiding. Uw therapeut kan u er alles over vertellen.

 

WERKWIJZE

Samen met u wordt bekeken welke behandelmethode voor u het meest effectief is. Tijdens het intakegesprek kunnen wij de juiste informatie verkrijgen om van hieruit een aantal testen en onderzoeken te doen. Zo kunnen wij uw lichamelijke functioneren in kaart brengen. Daarbij is er veel aandacht voor uw totale belastbaarheid, zowel in huis, werk, als sport situatie. Hiermee wordt een solide basis gelegd voor uw herstel en verbetering van uw algehele conditie. Uw fysiotherapeut bespreekt met u de behandeling. Tijdens de behandeling verwachten wij een grote mate van verantwoordelijkheid en een actieve houding.

Waarderingen historie

2024
9.7
6 waarderingen
2023
9.6
12 waarderingen
2015
10
2 waarderingen
2010
9.0
1 waardering

Locaties

Er vallen 2 locaties onder deze organisatie:

9.7

6 waarderingen

FysioPlus Zwolle, locatie Middelweg

Fysiotherapie

Locatie

Zwolle

9.6

12 waarderingen


Handige links

Patiëntenportaal

Socials