Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapeutisch Instituut - Gezondheidscentrum Presikhaaf

Fysiotherapie

5
.9

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Fysiotherapeutisch Instituut - Gezondheidscentrum Presikhaaf

Fysiotherapeutische zorg op maat met de nadruk op actieve herstel en preventie.

Het Fysiotherapeutisch Instituut is al meer dan 40 jaar een begrip in de regio Arnhem. Onze visie is om hét Fysiotherapeutisch Instituut in de regio Arnhem zijn waar we werken aan uw herstel en preventie.
Wij bieden een compleet team van fysiotherapeuten die ervoor zorgen dat u zo optimaal mogelijk behandeld wordt. U staat met uw klacht(en) bij ons centraal. Dit betekent dat we de best mogelijke fysiotherapeutische zorg inzetten om u zo deskundig mogelijk te helpen met uw klachten. Dit betekent dat u kunt worden behandeld door verschillende fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in zijn of haar vakgebied. Wij werken als team gezamenlijk aan uw herstel en preventie.
Wij helpen mensen in alle situaties die persoonlijke fysiotherapeutische zorg nodig hebben door middel van beweging en bewustzijn. Daarnaast hebben we ook aandacht voor uw persoonlijke situatie.

We maken gebruik van de nieuwste apparatuur en behandelmethodes en onze resultaten zijn uitstekend te noemen waardoor onze patiënten zeer tevreden zijn.

Het Fysiotherapeutisch Instituut staat voor een actieve aanpak. Om de beste resultaten te behalen vragen wij uw actieve inzet om uw doel te bereiken. De diverse behandelprogramma’s kunnen alleen succesvol zijn als u bereid bent om u voor de volle 100% in te zetten. Daarom zijn oefeningen thuis een belangrijk onderdeel van het behandelplan. Het is mogelijk om uw persoonlijk revalidatie en oefenprogramma online te bekijken, thuis of waar u ook bent.

Waarderingen historie

2021
5.9
2 waarderingen
2018
9.8
2 waarderingen
2017
9.4
8 waarderingen
2016
9.2
27 waarderingen
2015
9.2
15 waarderingen

Recente waarderingen

4 augustus 2021 - Geplaatst door de redactie

ik ben tevreden over het fysiotherapeutisch centrum omdat er een fijne sfeer heerst en er naast de oefeningen ook oog is voor mijn dagelijks functioneren

7.9
Lees meer
7 mei 2021 - Geplaatst door de redactie

Behandeling bruut afgekapt. Behandelend therapeut zou nog oefeningen mailen. Na herhaaldelijk bellen en mailen niets meer van vernomen.

3.9
Lees meer
6 december 2018 - Geplaatst door de redactie

Ik ben naar een psycho-somatische fysiotherapeut geweest van het Fysiotherapeutisch Instituut. Deze behandelaar was zeer effectief en goed. Ik ging naar deze fysiotherapeut om even mijn "problemen te...

9.7
Lees meer

Specialisten

Er zijn 15 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Bouwmeester, J.

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

Fysiotherapeutisch Instituut - Gezondheidscentrum Presikhaaf, Arnhem
9.7

9 waarderingen

Bijsterveld, K.H.

Beroep

Fysiotherapeut

Specialisme

Psychosomatisch fysiotherapeut

Zorginstelling

Fysiotherapeutisch Instituut - Gezondheidscentrum Presikhaaf, Arnhem
-

0 waarderingen

Bos, F.A.

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

Fysiotherapeutisch Instituut - Gezondheidscentrum Presikhaaf, Arnhem
-

0 waarderingen

Bekijk alle specialisten