Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapie Beljaart

Fysiotherapie

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

34 resultaten voor je selectie:

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
1 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Wat me erg stoort is dat er tijdens mijn behandeling minstens 1 x de telefoon door mijn behandelaar moet worden opgenomen met cliënten die afspraken afbellen of willen wijzigen of naar de specialist...

8.0
19 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Snelle diagnose met een goed afgestemde behandeling en oefeningen. Bijzonder vriendelijke bejegening.

17 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Professionele, vriendelijke verzorging

3 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben een zeer tevreden cliënt van fysiotherapie praktijk beljaart. Bij klachten wordt je deskundig en vriendelijk geholpen. Ook krijg je goede uitleg over wat er gedaan wordt. Vragen worden goed...

20 augustus 2020 - Geplaatst door de redactie

zeer tevreden over behandeling uitleg en begeleiding en voortgang

24 juli 2020 - Geplaatst door de redactie

klantvriendelijk zeer professioneel weten waar ze mee bezig zijn goede begeleiding ook op zorggebied denke met je mee zeer tevreden

9.6
13 mei 2020 - Geplaatst door de redactie

Fijne doelgerichte behandeling. Met goed resultaat. Fijne sfeer en klantvriendelijk.

9.6
25 november 2019 - Geplaatst door de redactie

prima behandelingen met wekelijks goede resultaten

20 augustus 2019 - Geplaatst door de redactie

Hel Fijne Fysio, met hele fijne mensen die naar je luisteren

24 juni 2019 - Geplaatst door de redactie

Krijg goed uitleg en advies, en raad. En we kunnen ook lachen op z'n tijd. Ook zeer belangrijk.

9.3
9 juni 2019 - Geplaatst door de redactie

Geweldig, prachtige locatie. Vriendelijke medewerkers en prettige behandelingen.

9 juni 2019 - Geplaatst door de redactie

Er wordt meegedacht over hoe om te gaan met je klachten. Zijn erg realistisch gewoon een fijne prettige en menselijke behandelaar

29 november 2018 - Geplaatst door de redactie

De persoonlijke aandacht gaat verder dan 9 tot 5.

21 november 2018 - Geplaatst door de redactie

Gewoon een prettige behandelaar. Neemt de tijd om te luist

7 november 2018 - Geplaatst door de redactie

Al vele jaren onder behandeling voor chronische nekklachten en uitermate tevreden

7 november 2018 - Geplaatst door de redactie

Goede fysiotherapie en met veel kennis en kunde.

19 september 2018 - Geplaatst door de redactie

Goede professionals in een prima praktijk. En ik ben ook nog eens helemaal klachtenvrij.

9.5
16 september 2018 - Geplaatst door de redactie

Goede behandeling en er wordt goed geluisterd naar je verhaal dus wordt het beter een diagnose gesteld

8.3
13 september 2018 - Geplaatst door de redactie

Een hele goede praktijk met super medewerksters

9.0
30 augustus 2018 - Geplaatst door de redactie

Kwalitatief zeer goede behandeling voor mijn klachten bij Fysiotherapie Beljaart. Met veel aandacht en expertise wordt er een passend behandelplan opgezet. Prettig in omgang. Goede voorzieningen icm...