Fysiotherapiepraktijk
Gaat goed: deskundige hulp geboden en de klacht serieus genomen en goede oefeningen gegeven
Gaat goed: denken met je mee Kan beter: niets
Gaat goed: We hadden een prima contact en de behandeling werd duidelijk besproken met mij. Kan beter: Weet ik niet. Ik heb hier geen opleiding in gehad.
Gaat goed: Super fijne praktijk. Staan altijd voor je klaar.
Gaat goed: Voor begrip,serieuze benadering en goede contacten en warme hartelijkheid. Complimenten waard!
Gaat goed: Deskundig, vriendelijk en transparant
Gaat goed: Zeer betrokken en deskundig!
Gaat goed: Een vriendelijke, rustige, professionele praktijk.
Gaat goed: De fysiotherapeut begreep heel goed wat ik nodig had en heeft me gestimuleerd om ook zelf te oefenen en mijn algehele conditie te verbeteren.
Gaat goed: Gewoon goeie fysiotherapeuten en een mooie zaak
Gaat goed: Was een feestje om hier tijd voor vrij te maken. Ontspanning, gezelligheid, kundigheid, aandacht en.....effect!
Gaat goed: Kundige therapeuten en goede privacy biedende ruimtes.
Gaat goed: Zeer professioneel , vriendelijk en vertrouwenswaardig
Gaat goed: Fijne persoonlijke aandacht, voel me gehoord en ondersteund met mijn fysieke problemen
Gaat goed: de juiste expertise Kan beter: niets
Gaat goed: Goed contact, prima luisterend oor en klachten worden serieus genomen. Kan beter: Voor mijn is alles oké
Gaat goed: Heel goed deze nieuwe oefen methode voor mensen met knie en heupklachten opgepakt
Gaat goed: Fijne praktijk, goede behandelaars die je klachten serieus nemen en onderzoeken. Kan beter: Ik heb geen verbeterpunt
Gaat goed: Persoonlijke en vriendelijke benadering
Gaat goed: Met name de persoonlijke begeleiding was heel goed.