Fysiotherapie
uit 4 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.
Deskundig en geïnteresseerd. Daarnaast gevoel voor humor en betrokkenheid.
De manuele therapeut was vriendelijk, luisterde aandachtig, legde uit wat er aan de hand was en wat er ging gebeuren. Het resultaat was verbluffend
Na vijf behandelingen was ik volledig van mijn pijn af. Gemoedelijke praktijk waar ook veel gelachen wordt.
Geweldige praktijk Altijd vriendelijk en bovenal zeer deskundig. Dank je wel voor de ontzettend goede begeleiding na mijn knie operatie!
Ik vindt ze super goed,ze zoeken alles is goed uit ,en ze weten wat ze doen.echt top.
Supetgoede therapie en therapeut. Bij niet vertrouwen gelijk een mail naar arts en je kunt terecht. Bravo M.
Gemoedelijke professionele sfeer! Ruime kennis aanwezig door grote groep medewerkers.
Uitstekend geholpen ! Veel goede adviezen en oefeningen om problemen in de toekomst te voorkomen.
Hele leuke, gezellige mensen, zeer bekwaam. Je voelt je er zeer op je gemak! De medewerkers zijn vriendelijk, denken mee en geven goede adviezen. Je kan er altijd terecht, je hebt echt het gevoel dat...
zeer vriendelijke mensen, fijne locatie, gezellig altijd koffie of thee
Hele aardige en bekwame fysiotherapeuten. Geven behandelingen die ook echt werken. Nemen de tijd en luisteren.
Filters
Initiatief van
Partners van ZorgkaartNederland
Fysiotherapiepraktijk
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier