Fysiotherapiepraktijk
ik ben zeer tevreden er word naar je geluisterd en er word es met je inbreng gedaan mensen zijn zeer vriendelijk en hebben naar ze het laten zien alle tijd voor jou in geval van verhindering zijn de...
Tevreden mijn klachten worden serieus genomen! En ze zijn opzoek gegaan naar een juiste behandel methode
goed naar de klachten geluister, en daar de behandeling op af gestemd.
uitstekende behandeling
Mijn klachten werden minder, maar zijn nog niet over. Ze zijn te verdragen en daarvoor niet. Wanneer ik ze weer nodig heb, zal ik me melden.
Zeer goede ervaring, er werd goed naar je geluisterd en zodoende een plan van aanpak gemaakt. Deskundigheid staat voorop. Ook zeer prettige mensen in de omgang
Ik word er super geholpen en heb der altijd veel aan.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Kundige behandelaar met zeer veel ervaring.
Ik ben zeer tevreden wordt goed en deskundig behandeld. Een aanrader
ik ben zeer content over de behandeling en heb het als prima ervaren en tot op heden ben ik klachten vrij. Er is ook heel goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Ik ben vriendelijk behandeld
deskundige mensen die fysiotherapie op een ander manier bekijken en uitvoeren
Ik heb goede ervaringen met de spierkliniek.
Super tevreden
Na jaren pijnlijke spieren rondomdom schouders en nek met 4 behandelingen ervan af door speciale behandeling die bij 2 andere fysiotherapeuten niet gedaan kon worden.
Ik kon op korte termijn een afspraak maken. Er vindt steeds uitleg plaats welke behandeling gestart wordt. Er is vooruitgang cq vermindering van de klachten.
Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen na de knieoperatie. Spoedig herstel te danken aan de fysiotherapeut.
behandeling werkt perfect.
De probleempunten in mijn spieren werden snel gevonden. Na de eerste behandeling meteen merkbaar verschil in beweeglijkheid. Ik kon binnen twee dagen terecht voor de eerste behandeling.
Na de vraag of het beter gaat en wat de problemen zijn wordt er direct gericht actie ondernomen, gelet op mijn voorgeschiedenis.
per telefoon slecht bereikbaar. rugpijn was over na een stuk of wat hele goede massages op mijn verzoek als ik weer last heb kom ik weer voor massage (niet voor prikken want dat helpt mij niet)