Naar de navigatie Naar de inhoud

Fysiotherapie Loosdrecht in Basic Fitness

Fysiotherapie

-

Er zijn nog geen waarderingen.

donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 12:30
dinsdag
8:30 - 12:30
woensdag
18:00 - 21:00

Over Fysiotherapie Loosdrecht in Basic Fitness

Sportrevalidatie Hilversum is een moderne en sfeervolle fysiotherapie praktijk in Hilversum met diverse specialisaties. De praktijk is beoordeeld als een PLUS-praktijk, wat betekent dat we hoge kwaliteit van zorg leveren.

De fysiotherapeuten van Sportrevalidatie Hilversum zijn allen gespecialiseerd in een speciale tak van de fysiotherapie zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, neurodynamica en dry needling.

Sportrevalidatie Hilversum richt zich op de behandeling van orthopedische klachten (bijvoorbeeld na een operatie van schouder, knie of heup) en de behandeling van sportblessures, overbelastingsklachten, rug- en nekklachten.

Sportrevalidatie Hilversum biedt mogelijkheden om aan de gezondheid te werken, beter te presteren in sport en dagelijks leven, en vallen te voorkomen. U kunt zich inschrijven voor de volgende activiteiten: fysiofitness, ruiterfit, valpreventie en hardlooptraining.

De praktijk is aangesloten bij het Schoudernetwerk, Rugpijnnetwerk, ParkinsonNet en ClaudicatioNet (behandeling van etalage-benen). De organisatie heeft een samenwerkingsverband met een Podotherapeut, Cesartherapeute en Gewichtsconsulente

Waarderingen historie

2019
8.3
2 waarderingen

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Fysiotherapie Loosdrecht in Basic Fitness te Loosdrecht te plaatsen: Waarderen

Specialisten

Er is 1 specialist werkzaam bij deze locatie:

Jens, S.E.

Beroep

Fysiotherapeut

Specialisme

Manueel therapeut

Zorginstelling

Fysiotherapie Loosdrecht in Basic Fitness, Loosdrecht
-

0 waarderingen


Socials