Fysiotherapiepraktijk
Gaat goed: professioneel, sportgericht, efficient en vriendelijk Kan beter: ik heb op dit moment geen aanvullingen
Gaat goed: Gewoon goed en duidelijk
Gaat goed: Ervaren fysio, Weet goed wat hij doet.
Gaat goed: Mooie nette en schone praktijk, je word netjes geholpen, goeie service!
Gaat goed: Fijn dat ik altijd snel geholpen kan worden als de pijn weer is opgelopen en dat t serieus wordt genomen. Hierdoor kan ik mijn werk blijven uitvoeren.
Gaat goed: Professioneel en duidelijk
Gaat goed: Hij legt alles duidelijk uit en geeft goede oefeningen mee voor mijn blessure.
Gaat goed: Deskundigheid
Gaat goed: Ik word altijd prima geholpen
Gaat goed: Dat ze alles doen met je klacht Kan beter: Niets denk ik
Gaat goed: Fijne en veilige omgeving, voelde mij op me gemak dankzij deze fysio en hij begreep mij goed en heeft mij verder geholpen!
Gaat goed: Geen symptoom bestrijding Maar heling vanuit de oorsprong / oorzaak. Door de doeltreffendheid voor het eerst sinds lange tijd klachtenvrij ! ????
Gaat goed: Zijn Kundigheid
Gaat goed: Zijn goed en vriendelijke ????
Gaat goed: Ze zijn zeer kundig en professioneel
Gaat goed: Fijne vent waar ik vertrouwen in heb
Gaat goed: Mooie nieuwe praktijk. Fijne zaal voor oefeningen. Behandeling gaf meteen verbetering.
Gaat goed: Het mee denken in oplossingen naar de toekomst toe.
Gaat goed: Goede fysio en heel vriendelijk
Gaat goed: Ik ervaar het persoonlijke contact als heel plezierig en professioneel, waarbij de ondersteuning van de automatisering voor wat betreft de agendering van de afspraken heel goed is...