Naar de navigatie Naar de inhoud

Hettinga en Trip, praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, locatie Emmakade

Fysiotherapiepraktijk

9
.5

uit 155 waarderingen

vrijdag
7:30 - 17:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
8:00 - 21:00
dinsdag
8:00 - 21:00
woensdag
8:00 - 21:00
donderdag
7:30 - 17:30

Waardering van Hettinga en Trip, praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, locatie Emmakade - Leeuwarden op 22 november 2019

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Neurologische aandoeningen

Toelichting

Ik kom reeds enige jaren bij Hettinga en Trip. Mijn therapeut, Tjebbe Hettinga, verdiend een dikke voldoende! Afgelopen jaar heb ik een TIA gehad, wat ik niet wist! Op mijn verhaal bij de huisarts werd ik doorverwezen naar de Fysio! De Fysio, Tjebbe, luisterde naar het zelfde verhaal over mijn klachten en vertrouwde het niet en verwees mij naar een Neuroloog! Dat was een juiste diagnose, want het bleek inderdaad wat ik een TIA had gehad! Uiteraard ben ik daarna voor de klachten behandeld door de Fysio, met goed resultaat! Dus, een dikke 10!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hettinga en Trip, praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, locatie Emmakade? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.