Fysiotherapiepraktijk
Cor is zeer kundig, luistert goed en is attent. Ik ben super tevreden.
Cor is zeer behendig in het uitvoeren en het uitleggen van behandelingen. Hiernaast is hij ook nog eens heel sociaal!
Er werd geluisterd en een gericht behandelplan opgesteld, waardoor er snel resultaat was
Cor is een erg kundig iemand die geen vraag uit de weg staat en is tevens ook erg gezellig.
Ik ben zeer tevreden over de behandelmethode en de kundigheid van Cor Ederveen. JVDI Geldrop
Nette duidelijk en vooral vriendelijke therapeut
Vanaf het begin heeft Cor mij goed begrepen. Het voelde goed, dat mijn pijn serieus werd genomen.De behandeling was zeer goed.Ik kreeg ook de juiste oefeningen mee om thuis te oefenen.Deze blijf ik...
Ik had last van mijn schouder wat mij beperkte in mijn doen. Samen kwamen we er snel achter waar precies het probleem zat. Het behandeltraject is zojuist succesvol afgerond.
Ik ben erg tevreden vanwege de kundigheid en tijd die hij neemt voor het probleem van mijn blessure.
Zodra ik klachten ondervindt aan mijn boven/onderrug schakel ik de fysiotherapeut van deze praktijk in. Hij neemt rustig en uitgebreid de tijd om je klachten door te nemen om een goed beeld te...
Het was een goede ervaring. Ze hielden zich aan alle regels omtrent Corona. Vriendelijke en goede zorg verleent. Ben van mijn klachten af.
Heel prettig en deskundig geholpen door Cor Ederveen en hij nam ook de tijd om alles begrijpelijk uit te leggen.
Meteen allert als reactie lichamelijk niet goed was na behandeling of fitness. Zeer tevrden en aanrader voor iedereen om hier naar toe te gaan.
Deskundig, klantgericht en zeer klantvriendelijk
Cor is een kundige therapeut met veel verstand van mijn gecompliceerde blessure. Het advies/revalidatieplan sloeg erg goed aan waardoor ik tijdens het voetbal meer scoor.
Prettig en goed geholpen?
Goede en effectieve behandeling. De fysio draait er niet omheen, zegt gewoon waar het op staat. Momenteel uitbehandeld een bijna geen klachten meer. Weer lekker aan het trainen zonder pijn.
Ik ben heel tevreden over de behandeling.
Professionele benadering, goed geholpen door manueel therapeut Cor. Hij gaf goede instructies en oefeningen mee zodat ik in de toekomst herhaling kan proberen te voorkomen. Geen onnodige afspraken,...
Ben door Cor Ederveen zeer goed behandeld.In 7 behandelingen van mijn klachten af .Ook de werkwijze vond ik prettig.