Naar de navigatie Naar de inhoud

LOF Groningen, Fysiotherapie voor mensen met lymfoedeem, lipoedeem, kanker en oedeem, locatie Vechtstraat

Fysiotherapie

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van LOF Groningen, Fysiotherapie voor mensen met lymfoedeem, lipoedeem, kanker en oedeem, locatie Vechtstraat - Groningen op 31 december 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Aandoening / behandeling

Lipoedeem

Toelichting

Nadat ik een informatief bericht van LOF op FB had gezien over lipoedeem, wist ik het zeker. Dat is wat ik heb... Na een onderzoek en een gesprek bij LOF heeft José me begeleid in het trainingstraject. Een half jaar lang twee keer in de week kracht en conditietraining. Ik kon het goed volhouden, werd door José super gemotiveerd en geïnformeerd. Ik ben 12 kilo afgevallen, heb meer kracht in mijn benen, voel me fit en zit weer lekker in mijn vel. Het sporten ben ik zelfs leuk gaan vinden! Heel fijn hoe ze me bij LOF op weg hebben geholpen. Ben ze heel dankbaar!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor LOF Groningen, Fysiotherapie voor mensen met lymfoedeem, lipoedeem, kanker en oedeem, locatie Vechtstraat? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.