Naar de navigatie Naar de inhoud

Alpha Fysiotherapie Dodewaard

Fysiotherapiepraktijk

10
.0
Adres
Dalwagen 29 B 6669 CA Dodewaard
Telefoon
0488-429664
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Alpha Fysiotherapie
Er zijn 2 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Alpha Fysiotherapie Dodewaard - Dodewaard op 8 mei 2021

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Toelichting

Tijdens een stevige 8 km wandeling kreeg ik pijn aan mijn been. Na een week dit toch maar besproken bij Alpha fysio en een afspraak gemaakt bij Janneke van Diëten in Dodewaard. Springschenen ... nooit van gehoord ! Springschenen gaan gepaard met een zeurende of stekende pijn aan de binnenkant van het onderste deel van de schenen. De pijn ontstaat tijdens het trainen en verdwijnt meestal na een poosje rust. Na verloop van tijd houdt de pijn langer aan, en als het ernstiger wordt, verdwijnt die helemaal niet meer. Zoals hier beschreven heb ik dit ook ervaren. Janneke heeft mij hiervoor behandelt met de mulligan techniek. Toen ik de praktijk verliet was de pijn weg, Die is ook niet meer teruggekomen. Inmiddels weer begonnen met een 3 km wandeling en gelukkig zonder klachten. Uiteraard ben ik Zeer tevreden dat deze klacht zo snel is herkend en verholpen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Alpha Fysiotherapie Dodewaard? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.