Naar de navigatie Naar de inhoud

Move & Mind

Fysiotherapie

9
.4

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Move & Mind - De Bilt op 14 juni 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

9

Samen beslissen

9

Bespreken voortgang

9

Informatie

9

Bereikbaarheid

9

Behandeling

9

Toelichting

Een hele fijne praktijk waar mijn dochter van 14 ondanks een wachtlijst heel snel terecht kon. Ze voelde zich daar goed gehoord en veilig en ze werd op een fijne manier geholpen. Door te korte achillespezen en zwakke enkelbanden heeft ze meerdere keren met beide benen in het gips gezeten en de nodige problemen gehad. Haar zelfvertrouwen had hierdoor ook een deuk opgelopen met wat kan ze nu wel en niet. Ook hier werd een positieve draai aangegeven en mijn dochter heeft weer vertrouwen in haar voeten en benen en staat letterlijk en figuurlijk een stuk beter in het leven. Wij zijn heel blij dat we voor Move en Mind hebben gekozen en de afstand vanuit Zeist was prima te doen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Move & Mind? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.