Naar de navigatie Naar de inhoud

MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit

Fysiotherapie

9
.6

uit 2 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

dinsdag
8:30 - 21:00
woensdag
8:30 - 21:00
donderdag
18:30 - 21:00
vrijdag
8:30 - 16:00
zaterdag
9:00 - 12:00
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 16:00

Over MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit

Kies voor duurzaam! MoVital, praktijk voor fysiotherapie en vitaliteit heeft zich gespecialiseerd in duurzame behandelingen.

McKenzie therapie (MDT) is daar een voorbeeld van. MDT is een wetenschappelijk onderbouwde rugspecialisatie in de fysiotherapie. Het heeft zijn internationale bekendheid te danken aan zijn snelle effect, duidelijke en eerlijke werkdiagnose, versterken van zelfredzaamheid en daarmee lage kosten.  MDT hebben we geïntegreerd in een groter geheel RugRehab

RugRehab biedt het hele spectrum van onderzoek, behandeling, preventie en prestatie. In combinatie met het zogenaamde ImPAct model van Chivo en FRC (Functional Range Conditioning) van A. Spinae en laatste wetenschap op gebied van pijn, zijn we tot een meest complete systeem gekomen. Uw rug wordt sterker dan voorheen.

Naast fysiotherapie en RugRehab biedt MoVital sportRehab, FysioFitness, Vitaliteitscoaching en cursussen op gebied van gezondheid, leefstijl en vitaliteit. 

  • SportRehab, van sportblessure naar prestatie. Middels een ontsporingdetectie analyseren we jouw kwaliteit van bewegen. We scannen op assymetrie, een van de grootste voorspeller bij blessures. In combinatie met een sportanalyse wordt vervolgens een sportspecifiek behandelplan opgesteld, waarmee je sterker, sneller en beter terugkomt.
  • FysioFitness, bewegen is goed, goed bewegen is beter. Onder professionele begeleiding fitness met een verantwoord schema.
  • Vitaliteitscoaching, energiek en krachtig zijn! Vitaliteit gaat over meer uit het leven halen. Als vitaliteitscoach zijn wij expert op gebied van leefstijl zoals voeding, functioneel bewegen, stress en slapen. Meestal weet jij zelf ook al wat wel en minder goed voor je is, maar lukt het niet te starten of vol te houden. Juist daar ligt onze grootste meerwaarde. 
  • Cursussen, leer tools voor life. Ons cursus aanbod loopt uiteen van gezondheid, leefstijl, vitaliteit tot lifecoachen. Voorbeelden zijn: RugRehab, Runner's High, Stress, Vitale voeding. 

Waarderingen historie

2022
9.6
2 waarderingen
2020
9.7
4 waarderingen
2019
9.4
6 waarderingen
2018
9.5
4 waarderingen
2017
10
1 waardering
2016
9.5
31 waarderingen

Recente waarderingen

1 november 2022 - Geplaatst door de redactie

De begeleiding was en is nog steeds uitstekend. Goede kennis van zaken en heldere uitleg. Vakman

9.3
Lees meer
25 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

De ontvangstruimte kan wat aandacht gebruiken maar dat heeft geen invloed op de behandeling. Na een korte kennismaking doelgericht aan de slag. Adequaat, deskundig en volle aandacht.

9 april 2020 - Geplaatst door de redactie

Binnen 6 weken was ik van mijn schouderklachten af. Hier was ik al voor bij vele specialisten geweest. Echt fantastisch!


Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Lammers-Mulder, L.M.

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit, Emmen
9.4

6 waarderingen

Hagel, P.H.

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit, Emmen
-

0 waarderingen