Naar de navigatie Naar de inhoud

MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit

Fysiotherapiepraktijk

9
.5
Adres
Nijbracht 116 7821 CE Emmen
Telefoon
0591-649111
Openingstijden
zondag
Gesloten
maandag
8:30 - 16:00
dinsdag
8:30 - 21:00
woensdag
8:30 - 21:00
donderdag
18:30 - 21:00
vrijdag
8:30 - 16:00
zaterdag
9:00 - 12:00
Er zijn 14 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel

Profielfoto MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit - Emmen
Kies voor duurzaam! MoVital, praktijk voor fysiotherapie en vitaliteit heeft zich gespecialiseerd in duurzame behandelingen. McKenzie therapie (MDT) is daar een voorbeeld van. MDT is een wetenschappelijk onderbouwde rugspecialisatie in de fysiotherapie. Het heeft zijn internationale bekendheid te danken aan zijn snelle effect, duidelijke en eerlijke werkdiagnose, versterken van zelfredzaamheid en daarmee lage kosten.  MDT hebben we geïntegreerd in een groter geheel RugRehab RugRehab biedt het hele spectrum van onderzoek, behandeling, preventie en prestatie. In combinatie met het zogenaamde ImPAct model van Chivo en FRC (Functional Range Conditioning) van A. Spinae en laatste wetenschap op gebied van pijn, zijn we tot een meest complete systeem gekomen. Uw rug wordt sterker dan voorheen. Naast fysiotherapie en RugRehab biedt MoVital sportRehab, FysioFitness, Vitaliteitscoaching en cursussen op gebied van gezondheid, leefstijl en vitaliteit.  SportRehab, van sportblessure naar prestatie. Middels een ontsporingdetectie analyseren we jouw kwaliteit van bewegen. We scannen op assymetrie, een van de grootste voorspeller bij blessures. In combinatie met een sportanalyse wordt vervolgens een sportspecifiek behandelplan opgesteld, waarmee je sterker, sneller en beter terugkomt. FysioFitness, bewegen is goed, goed bewegen is beter. Onder professionele begeleiding fitness met een verantwoord schema. Vitaliteitscoaching, energiek en krachtig zijn! Vitaliteit gaat over meer uit het leven halen. Als vitaliteitscoach zijn wij expert op gebied van leefstijl zoals voeding, functioneel bewegen, stress en slapen. Meestal weet jij zelf ook al wat wel en minder goed voor je is, maar lukt het niet te starten of vol te houden. Juist daar ligt onze grootste meerwaarde.  Cursussen, leer tools voor life. Ons cursus aanbod loopt uiteen van gezondheid, leefstijl, vitaliteit tot lifecoachen. Voorbeelden zijn: RugRehab, Runner's High, Stress, Vitale voeding.  Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

2020
9
.7
4 waarderingen
2019
9
.4
6 waarderingen
2018
9
.5
4 waarderingen
2017
10
1 waardering
2016
9
.5
31 waarderingen

Waarderingen

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.
9 april 2020 - Geplaatst door de redactie

Binnen 6 weken was ik van mijn schouderklachten af. Hier was ik al voor bij vele specialisten geweest. Echt fantastisch!

9 april 2020 - Geplaatst door de redactie

Ik ben heel tevreden omdat er ook altijd aandacht is voor je klachten en er serieus mee omgegaan wordt. De behandelingen zijn dan ook perfect.

9 april 2020 - Geplaatst door de redactie

Perfecte Fysio en personal trainer

8
.8
Lees meer

Bekijk alle waarderingen

 • Klachten over uw behandeling?

 • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

  Meld klacht

Faciliteiten

 • Digitale diensten

 • Videoconsult Physitrack
  E-consult Physitrack
  Online ondersteuning bij zelfzorg Physitrack
  Online behandeling Physitrack

Foto's en video's


Specialisten

De sortering wordt niet beïnvloed door de zorgaanbieder. Lees meer.

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

-

0 waarderingen

9.5

8 waarderingen