Logo MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit, locatie Emmen - Emmen
9.5

MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit, locatie Emmen - Emmen

Fysiotherapiepraktijk

Adres Nijbracht 116
7821 CE Emmen
Telefoon 0591-649111
Locatie Deze locatie is onderdeel van MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit
Nu geopend: 8:30 - 17:00 Openingstijden
 • vrijdag 8:30 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • maandag 8:30 - 18:00
 • dinsdag 8:00 - 21:00
 • woensdag 8:00 - 21:00
 • donderdag 8:30 - 18:00
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn 37 waarderingen
97% beveelt deze zorginstelling aan

Profiel van MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit, locatie Emmen

Profielfoto MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit, locatie Emmen - Emmen

Kies voor duurzaam! MoVital, praktijk voor fysiotherapie en vitaliteit heeft zich gespecialiseerd in duurzame behandelingen.

McKenzie therapie (MDT) is daar een voorbeeld van. MDT is een wetenschappelijk onderbouwde rugspecialisatie in de fysiotherapie. Het heeft zijn internationale bekendheid te danken aan zijn snelle effect, duidelijke en eerlijke werkdiagnose, versterken van zelfredzaamheid en daarmee lage kosten.  MDT hebben we geïntegreerd in een groter geheel RugRehab

RugRehab biedt het hele spectrum van onderzoek, behandeling, preventie en prestatie. In combinatie met het zogenaamde ImPAct model van Chivo en FRC (Functional Range Conditioning) van A. Spinae en laatste wetenschap op gebied van pijn, zijn we tot een meest complete systeem gekomen. Uw rug wordt sterker dan voorheen.

Naast fysiotherapie en RugRehab biedt MoVital sportRehab, FysioFitness, Vitaliteitscoaching en cursussen op gebied van gezondheid, leefstijl en vitaliteit. 

 • SportRehab, van sportblessure naar prestatie. Middels een ontsporingdetectie analyseren we jouw kwaliteit van bewegen. We scannen op assymetrie, een van de grootste voorspeller bij blessures. In combinatie met een sportanalyse wordt vervolgens een sportspecifiek behandelplan opgesteld, waarmee je sterker, sneller en beter terugkomt.
 • FysioFitness, bewegen is goed, goed bewegen is beter. Onder professionele begeleiding fitness met een verantwoord schema.
 • Vitaliteitscoaching, energiek en krachtig zijn! Vitaliteit gaat over meer uit het leven halen. Als vitaliteitscoach zijn wij expert op gebied van leefstijl zoals voeding, functioneel bewegen, stress en slapen. Meestal weet jij zelf ook al wat wel en minder goed voor je is, maar lukt het niet te starten of vol te houden. Juist daar ligt onze grootste meerwaarde. 
 • Cursussen, leer tools voor life. Ons cursus aanbod loopt uiteen van gezondheid, leefstijl, vitaliteit tot lifecoachen. Voorbeelden zijn: RugRehab, Runner's High, Stress, Vitale voeding. 

Twitter MoVital Fysiotherapie en Vitaliteit, locatie Emmen

Partners van ZorgkaartNederland