Naar de navigatie Naar de inhoud

Osteopaat Amsterdam

Fysiotherapiepraktijk

9
.8

uit 6 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Osteopaat Amsterdam - Amsterdam op 5 februari 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

9

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Toelichting

Voor het eerst in contact gekomen met Jop Mur toen mijn jongste een paar weken oud was. Huilde heel veel, zat letterlijk niet lekker in zijn vel. Hoop spanning op zijn lichaampje. Na behandeling twee een heel ontspanning baby voor terug. Kom nog steeds met hem voor ´onderhoud´. Voor mezelf hoofddpijn maar dacht dat dit erbij hoorde vanwege mijn werk. Kwam uit mijn nek. Zat helemaal vast. Merkte ik verder niks van dat mijn nek vast zat. Ik wist niet beter. Na de eerste behandeling voelde ik al heel verlichting. Nu geen dagelijkse hoofdpijn meer. Ook ik kom nu nog steeds bij Jop voor `onderhoud`. Mijn oudste zoon heeft problemen met zijn blaas. Heeft heel veel spanning in zijn bekken. Ook bij hem merken wij reslutaten. Ik raad daarom ook bij iedereen aan om naar de Osteopaat te gaan. De osteopaat gaat opzoek naar de oorzaak.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Osteopaat Amsterdam? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.