Fysiotherapiepraktijk
Ik ben heel erg tevreden over Osteopathie Emergo. De osteopaat neemt mij serieus en luistert goed naar mijn klachten. Tevens geeft ze duidelijke uitleg over de uit te voeren behandeling en het...
Monique is een hele fijne en deskundige osteopaat. Haar behandelingen helpen mij enorm goed bij mijn klachten. Ik kan haar van harte aan bevelen!
Erg tevreden over haar behandelingen. Monique luistert goed en neemt je serieus.
Ik liep al heel lang met klachten na een tip ben jk hier terecht gekomen, kijn klachten werden hier serie us genomen. Ik heb hier veel baat bij
Monique is zeer deskundig, legt duidelijk uit waar de pijn vandaan komt en hoe dit te behandelen is. Ik ben heel erg tevreden en kan zeer zeker aanraden om bij haar in behandeling te gaan.
Altijd zeer prettige afspraken gehad. Realistische en eerlijk betreffende behalen van mogelijke doelen. Zeker aan te raden.
Uitstekend
Monique, een fijne behandelaar, luister naar je klachten gaat gericht te werk en is een rustig persoon. Ik was snel van mijn klachten en voel me bij haar op mijn gemak. Ruimte is schoon en netjes....
ik heb baat bij mijn behandeling en dat is voor mij de belangrijkste factoor
Er wordt goede nota van mijn klachten genomen. Bij het volgende bezoek wordt terug gevraagd hoe het ging.De behandelaar is vriendelijk en heeft een goed luisterend oor.
Bij Osteopathie Emergo krijg je een behandeling op maat, absoluut geen "lopende band" werk.
Zij is de rust zelve, luistert goed en is zeer kundig. Door haar behandelingen voel ik mij weer instaat om normaal te bewegen, dus te leven!
Monique is een zeer kundige professional met altijd een luisterend oor.
Er werd goed naar mij geluisterd en er was veel aandacht voor mijn klacht.Prima geholpen door de specialiste.
Monique heeft haar voormalige garage omgebouwd tot een prettige behandelkamer. Ze is kundig, bevlogen in haar vakgebied en haar behandelingen zijn zeer effectief. Ze heeft echt interesse voor jou als...
Monique is een zeer ervaren osteopaat. Ze stelt de juiste en goede vragen om met de behandeling een goed resultaat te bereiken. Ze neemt uitvoerig de tijd en is altijd goed voorbereid bij een...
Met mijn tienerdochter bij haar geweest in 2018 met hoofdpijn klachten. Na de behandelingen geen klachten meer. Nette praktijk en duidelijke informatie.
Heeft er voor gezorgd dat mijn klachten verdwenen zijn. Ik ben er erg blij mee