Naar de navigatie Naar de inhoud

Praktijk voor Fysiotherapie Lindström/Koelman

Fysiotherapiepraktijk

9
.4

uit 21 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Praktijk voor Fysiotherapie Lindström/Koelman - Driehuis op 6 mei 2022

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Samen beslissen

10

Bespreken voortgang

10

Informatie

10

Bereikbaarheid

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Rughernia

Toelichting

Sinds 2003 ben ik onder behandeling bij de fysiotherapeut van Lindström en Koelman iom de chirurg van het toenmalige Zeewegziekenhuis nav door een MRI vastgestelde Nekhernia. Geen operatie maar ongeveer een jaar fysiotherapie. Zodoende een ontzettend goede relatie met hem opgebouwd. Jaren later door depressie toch weer klachten gekregen aan nek omdat dat een kwetsbare plek blijft. Een belletje naar hem en hij wist nog na zoveel jaar precies wie ik was en waarvoor ik hulp nodig had. Ook wist hij dat ik direct hulp nodig had omdat ik pas contact opneem wanneer het echt noodzakelijk is. Hij zorgt dan ook dat er direct of zo gauw mogelijk een afspraak wordt gemaakt. Ben diverse keren geholpen met dryneedling, wat hij perfect weet uit te voeren. Gekraakt ben ik ook diverse keren, terwijl ik dat ontzettend eng vindt. Het doet geen pijn maar je moet je ontspannen en daar heb ik moeite mee, doordat ik hem vertrouw kan ik mij overgeven en kan hij mij kraken.eenTopfysiotherapeut! De Beste!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Praktijk voor Fysiotherapie Lindström/Koelman? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.