Naar de navigatie Naar de inhoud

Sportfysio- en manuele therapie van Lierop, locatie Driel

Fysiotherapie

9
.6

uit 56 waarderingen

Over Sportfysio- en manuele therapie van Lierop, locatie Driel

Locatie Driel Als u snel geholpen wil worden en de andere locaties zijn vol, dan kunt u meestal terecht in Driel. Hier bieden wij ruimte voor een intake en behandeling fysiotherapie of manuele therapie. Een vervolgafspraak wordt dan gemaakt voor locatie Driel, Arnhem, Velp of Loenen.

Sportfysio van Lierop Bij sportfysio van Lierop geloven wij in maatwerk. Geen enkele klacht is hetzelfde omdat de situatie waarin een klacht ontstaat, uniek is. Medische achtergrond, sport levensstijl, bewegelijkheid van gewrichten en individuele bewegingsfactoren kunnen van invloed zijn op het ontstaan van klachten. Wij stellen onze behandeling af op deze persoonlijke factoren en combineren hierbij, waar nodig, persoonlijke behandelmethoden.

Persoonlijke aanpak Geen klacht is hetzelfde en datzelfde geldt voor de behandelingen. Wij maken altijd een persoonlijk behandelconcept, afgestemd op jouw situatie, achtergrond, levensstijl en bewegingspatroon.

Specialist in sport Onze fysiotherapeuten zijn ervaren en gespecialiseerd in spier-, pees- en gewrichtsklachten. Onze praktijken zijn gevestigd in de betere sportcentra, zodat behandeling en sport naadloos in elkaar over kunnen lopen.

Snel geholpen Je kunt altijd snel bij ons terecht. We hebben 2 locaties en ruime openingstijden. Je kunt ook terecht als je geen lid bent van de sportlocatie. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig bij sportfysio van Lierop.

Waarderingen historie

2023
9.7
13 waarderingen
2022
9.7
10 waarderingen
2021
9.6
24 waarderingen
2020
9.4
9 waarderingen

Recente waarderingen

18 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Mevrouw Marloes van Lierop nam snel contact op na mijn aanmelding op de website en ik kon dezelfde dag nog onderzocht en ook behandeld worden. Na het onderzoek legde zij op een heldere wijze uit waar...

14 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Erg goed bereikbaar. Zelfde dag nog een afspraak.Vaak maar 1 of twee behandelingen nodig om van mijn rugpijn af te zijn.

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Lierop, M.M. van

Beroep

Fysiotherapeut

Specialisme

Sportfysiotherapeut

Zorginstelling

Sportfysio- en manuele therapie van Lierop, locatie Driel, Driel
9.6

8 waarderingen

Rees, B. van

Beroep

Fysiotherapeut

Zorginstelling

Sportfysio- en manuele therapie van Lierop, locatie Driel, Driel
-

0 waarderingen