Naar de navigatie Naar de inhoud

Sportrevalidatie Hilversum

Organisatie

9
.5
Adres
Zeverijnstraat 6 1216 GK Hilversum
Telefoon
035-6217816
Openingstijden
donderdag
Gesloten. Open om 7:00 - 21:00
vrijdag
7:00 - 18:00
zaterdag
8:00 - 12:00
zondag
Gesloten
maandag
7:00 - 21:00
dinsdag
7:00 - 21:00
woensdag
7:00 - 21:00
Er zijn 32 waarderingen voor deze organisatie Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Sportrevalidatie Hilversum

Sportrevalidatie Hilversum is een moderne en sfeervolle fysiotherapie praktijk in Hilversum met diverse specialisaties. De praktijk is beoordeeld als een PLUS-praktijk, wat betekent dat we hoge kwaliteit van zorg leveren.

De fysiotherapeuten van Sportrevalidatie Hilversum zijn allen gespecialiseerd in een speciale tak van de fysiotherapie zoals manuele therapie, sportfysiotherapie, geriatrie fysiotherapie, neurodynamica en dry needling.

Sportrevalidatie Hilversum richt zich op de behandeling van orthopedische klachten (bijvoorbeeld na een operatie van schouder, knie of heup) en de behandeling van sportblessures, overbelastingsklachten, rug- en nekklachten.

Sportrevalidatie Hilversum biedt mogelijkheden om aan de gezondheid te werken, beter te presteren in sport en dagelijks leven, en vallen te voorkomen. U kunt zich inschrijven voor de volgende activiteiten: fysiofitness, ruiterfit, valpreventie en hardlooptraining.

De praktijk is aangesloten bij het Schoudernetwerk, Rugpijnnetwerk, ParkinsonNet en ClaudicatioNet (behandeling van etalage-benen). De organisatie heeft een samenwerkingsverband met een Podotherapeut, Cesartherapeute en Gewichtsconsulente

 • Waardeer deze organisatie

 • Er zijn 32 waarderingen voor deze organisatie

  Waarderen
 • Nieuwe zorgaanbieder?

 • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

  Aanmelden
 • Twitter Sportrevalidatie Hilversum

 • Sportrevalidatie Een gezin is in 2014 gemiddeld 220,- minder kwijt aan zorgverzekering! (verzekeringssite.nl) Hoe bent u verzekerd in 2014?! Check de polis!
  Sportrevalidatie Snowfit! Wij zorgen ervoor dat u goed voorbereid op de piste verschijnt deze winter, dmv fysiofitness speciaal gericht op wintersport!!!
  Sportrevalidatie Johan zal dit jaar aanwezig zijn tijdens het 9e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres. Zo blijven wij up to date qua kennis en kunde.
 • Bekijk alle Twitter berichten