Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Charim, locatie Revalidatie Veenendaal

Revalidatiezorg

8
.1

uit 206 waarderingen

Over Zorggroep Charim, locatie Revalidatie Veenendaal

Bij Charim Revalidatie Veenendaal revalideert u op maat. Wilt u na een operatie voor bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie weer goed leren bewegen? Of na een beroerte (CVA) weer zo zelfstandig mogelijk leven? Dan kunt u revalideren in het gespecialiseerde revalidatiecentrum van Charim.


Samen met u wordt het doel van de revalidatie bepaald en stellen wij een revalidatieprogramma op. Daarbij sluiten wij aan op uw situatie, mogelijkheden en wensen. Het programma is erop gericht dat u snel terugkeert naar uw thuissituatie. U en uw familie/contactpersoon worden hierbij actief betrokken. Regelmatig vindt er daarom evaluatie plaats over de voortgang én kunt u meedenken over uw eigen herstel- en revalidatieproces. Het proces duurt meestal drie, zes tot maximaal vijftien weken.


Charim Revalidatie is gevestigd in het centrum van Veenendaal, in locatie De Engelenburgh.

De locatie is centraal gelegen aan de levendige Kerkewijk in Veenendaal. U kunt gebruik maken van een sfeervol restaurant en een mooie belevingstuin met een groot terras. Het revalidatiecentrum is voorzien van moderne apparatuur dat uw herstel bevordert.

 

Waarderingen historie

2023
8.2
30 waarderingen
2022
8.5
41 waarderingen
2021
8.1
72 waarderingen
2020
7.7
54 waarderingen
2019
7.8
64 waarderingen
2018
7.9
30 waarderingen
2017
8.8
4 waarderingen

Recente waarderingen

2 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Het was goed voor elkaar, mooie ruime kamer met eigen badkamer. Vriendelijke medewerksters, eten goed. Therapieen voldoende en regelmatig, contact - overleg goed. Hele fijne tijd gehad!

8.0
Lees meer
20 september 2023 - Geplaatst door de redactie

De mensen zijn actief, betrokken en attent en duidelijk over belast. Soms was de wachttijd voor hulp b.v. toiletgang lang. Gebouw is oud.

7.8
Lees meer
5 september 2023 - Geplaatst door de redactie

Fijne ruime kamer met eigen badkamer, vooral omdat ik het grootste deel in de rolstoel zat en ruimte prettig was. Wel wat verouderd maar door de inrichting sfeervol. Voorzien van zonwering en TV. Er...

8.8
Lees meer
Bekijk alle waarderingen