Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Charim, locatie Revalidatie Veenendaal

Revalidatiezorg

8
.0

uit 229 waarderingen

Over Zorggroep Charim, locatie Revalidatie Veenendaal

Bij Charim Revalidatie Veenendaal revalideert u op maat. Wilt u na een operatie voor bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie weer goed leren bewegen? Of na een beroerte (CVA) weer zo zelfstandig mogelijk leven? Dan kunt u revalideren in het gespecialiseerde revalidatiecentrum van Charim.


Samen met u wordt het doel van de revalidatie bepaald en stellen wij een revalidatieprogramma op. Daarbij sluiten wij aan op uw situatie, mogelijkheden en wensen. Het programma is erop gericht dat u snel terugkeert naar uw thuissituatie. U en uw familie/contactpersoon worden hierbij actief betrokken. Regelmatig vindt er daarom evaluatie plaats over de voortgang én kunt u meedenken over uw eigen herstel- en revalidatieproces. Het proces duurt meestal drie, zes tot maximaal vijftien weken.


Charim Revalidatie is gevestigd in het centrum van Veenendaal, in locatie De Engelenburgh.

De locatie is centraal gelegen aan de levendige Kerkewijk in Veenendaal. U kunt gebruik maken van een sfeervol restaurant en een mooie belevingstuin met een groot terras. Het revalidatiecentrum is voorzien van moderne apparatuur dat uw herstel bevordert.

 

Waarderingen historie

2023
7.5
7 waarderingen
2022
8.5
41 waarderingen
2021
8.1
72 waarderingen
2020
7.7
54 waarderingen
2019
7.8
64 waarderingen
2018
7.9
30 waarderingen
2017
8.8
4 waarderingen

Recente waarderingen

31 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zeer tevreden. Veel geduld en veel begrip voor mijn moeder. Er werd met respect voor haar hoge leeftijd alle zorg en aandacht aan haar besteed.

8.8
Lees meer
31 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn mening betreft alleen het charim revalidatie centrum. Het geheel als revalidatie centrum is een goed geolied bedrijf. Ik ben ook zeer tevreden over de voortreffelijke manier waar over men gaat...

8.2
Lees meer
25 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Ontvangst redelijk goed. Doorpakken in de verzorging matig Communicatie indien nietvter plaatse slecht Communicatie ter plaatse redelijk Kwaliteit eten matig tot kleine voldoende Reinheid matig...

5.2
Lees meer
Bekijk alle waarderingen