Naar de navigatie Naar de inhoud

ADHDcentraal Eindhoven

GGZ

9
.6
Adres
Bogert 31-12 5612 LX Eindhoven
Telefoon
088-3131206
Locatie
Deze locatie is onderdeel van ADHDcentraal

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van ADHDcentraal Eindhoven - Eindhoven op 23 december 2021

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

ADHD

Toelichting

Na een jarenlange zoektocht naar de oorzaak van mijn klachten kwam ik via de praktijkondersteuner bij ADHD-Centraal terecht. De diagnostiekdag heb ik als prettig ervaren. Ik had ook het idee dat er nu echt serieus geluisterd werd. Bij de therapie (CGT) ben ik heel fijn begeleid en kon ik vrij en open praten, er werd ook echt geluisterd. Via het programma Minddistrict kon ik heel makkelijk de voortgang bijhouden. Het was nog wel een zoektocht naar de goede medicatie, maar dat ging ook heel prettig. Er werd goed geluisterd naar mijn ervaringen en er werd meegedacht over een goede oplossing, die er uiteindelijk ook kwam. Je merkt dat de begeleiders (psycholoog, verpleegkundige) veel ervaring hebben en weten waar ze het over hebben. Er werd ook hier echt geluisterd en ik voelde me gehoord. Ik heb nu handvatten waarmee ik een goede basis heb gelegd voor mijn verdere ontwikkeling. Het was jammer dat de meeste sessies door corona via beeldbellen gingen, maar dat was prima.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor ADHDcentraal Eindhoven? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.