Naar de navigatie Naar de inhoud

Arkin BasisGGz, locatie Amsterdam

GGZ

8
.9
Adres
Baarsjesweg 224 1058 AA Amsterdam
Telefoon
020-5905555
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Arkin BasisGGz

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Informatie over videobellen en digitale zorg

13 april 2021

Tegenwoordig worden steeds meer afspraken via videobellen gepland. Dat vraagt vooraf om allerlei extra handelingen en we kunnen ons voorstellen dat je daar hulp bij nodig hebt. Om er voor […] Het bericht Informatie over videobellen en digitale zorg verscheen eerst op Arkin BasisGGz.

Onze zorg gaat door tijdens de lockdown

16 december 2020

We begrijpen dat de lockdown vragen oproept. Gelukkig kan al onze zorg doorgaan. Dit geldt ook voor de dagbehandelingen, dagbesteding en psychomotore therapie. We nemen hierbij de bestaande coronamaatregelen en […] Het bericht Onze zorg gaat door tijdens de lockdown verscheen eerst op Arkin...

Nieuwe website voor verwijzers

8 oktober 2020

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe website​ voor verwijzers. Een website die inhoudelijk weer up-to-date is. Verwijzers kunnen nu snel informatie vinden over het aanbod van Arkin en […] Het bericht Nieuwe website voor verwijzers verscheen eerst op Arkin BasisGGz.

Extra coronamaatregelen op onze locaties

5 oktober 2020

Vanwege de verhoogde besmettingskans in de Randstad nemen wij extra coronamaatregelen op onze locaties. Er geldt een draagplicht voor mondkapjes op onze locaties. Je mag het mondkapje afzetten zodra je […] Het bericht Extra coronamaatregelen op onze locaties verscheen eerst op Arkin BasisGGz.

Van estafetteloop naar estafetteactiviteiten: de inclusieweek!

14 september 2020

Vorig jaar liepen rond deze tijd enkele dappere collega’s een estafetteloop van 555 km: de Socialrun. De Socialrun is een beweging, letterlijk en figuurlijk, om te laten zien dat mensen […] Het bericht Van estafetteloop naar estafetteactiviteiten: de inclusieweek! verscheen eerst op Arkin...

Arkin staat stil bij Wereld Suïcide Preventie Dag

10 september 2020

Vandaag, 10 september, is het Wereld Suïcide Preventie Dag. Over de hele wereld staan we stil bij alle dierbaren die overleden zijn aan zelfdoding, de overlevers van een poging en […] Het bericht Arkin staat stil bij Wereld Suïcide Preventie Dag verscheen eerst op Arkin BasisGGz.

Arkin e.a. lanceren nieuwe website: lekkerinjevel.amsterdam

18 juni 2020

Om gezond te blijven hebben we een goede leefstijl nodig. Vaak kan je hierop zelf invloed uitoefenen. Door bijvoorbeeld genoeg te bewegen en gezond te eten. Maar ook zelfinzicht en […] Het bericht Arkin e.a. lanceren nieuwe website: lekkerinjevel.amsterdam verscheen eerst op Arkin BasisGGz.

Bijzonder behandelaanbod voor COVID-19 patiënten en hulpverleners

8 juni 2020

Arkin BasisGGz heeft een speciaal behandelaanbod ontwikkeld voor COVID-19 patiënten die psychische klachten ervaren na een ziekenhuisopname, de hulplijn voor psychische ondersteuning. Voor hulpverleners die psychische klachten ervaren in deze […] Het bericht Bijzonder behandelaanbod voor...

  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht