Naar de navigatie Naar de inhoud

GGNet, Apeldoorn, locatie Stationsstraat

GGZ

5
.8

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van GGNet, Apeldoorn, locatie Stationsstraat - Apeldoorn op 31 augustus 2021

Afspraken

10

Behandeling

5

Omgang medewerkers

4

Informatie

N.v.t.

Luisteren

4

Accommodatie

7

Aandoening / behandeling

Posttraumatische stressstoornissen

Toelichting

Gespreks niveau bij GGNET vind ik erg laag Heb een trauma cursus gevolgd, zij raakte mijn trauma s aan. Ik moest vaardigheden uitvoeren herhaaldelijk heb ik aangegeven dat mijn trauma s erg pijn deden dat ik geen vaardigheden kon uitvoeren Zij heeft niet naar mijn wens geluisterd Resultaat weinig vaardigheden geleerd. Door corona heeft er geen herhaling van de cursus plaats gevonden Zij wilde mij een andere trauma cursus aanbieden Mijn vorige hulpverlener was deze zelfde cursus gestart en is vertrokken die zelfde cursus is nooit afgemaakt. Ik zou aangemeld worden bij een EMDR kliniek hier is psychiater al een kleine 3 jaar geleden over begonnen Het is nog steeds niet gebeurd. Wel individueel EMDR gehad met resultaat Vervolgens komt zij met het voorstel mij i.e woonzorgcentrum te plaatsen waar ik veel te jong voor ben, ik kan 20 km per dag wandelen Ik ben niet mijn trauma ik heb wel een ander verlangen dan dat. Ik kan psychisch ernstig ziek worden op een plek waar ik niet pas.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor GGNet, Apeldoorn, locatie Stationsstraat? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.