Naar de navigatie Naar de inhoud

GGz Breburg, locatie Lage Witsiebaan 4

GGZ

5
.0
Adres
Lage Witsiebaan 4 5042 DA Tilburg
Telefoon
088-0161616
Locatie
Deze locatie is onderdeel van GGz Breburg
Er zijn 18 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van GGz Breburg, locatie Lage Witsiebaan 4 - Tilburg op 6 mei 2019

Afspraken

9

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

8

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Persoonlijkheidsstoornissen

Toelichting

Na eerder een 2-jarig traject positief afgerond te hebben bij een andere instelling hierna doorverwezen naar deze GGz instelling voor mijn resterende hulpvraag. Er werd mij schematherapie geadviseerd m.b.t. angstklachten, verslaving, persoonlijkheidsproblematiek en depressieve klachten. Nu 2,5 jaar verder zit ik aan het einde van dit traject en zijn mijn klachten zodanig minder dat ik niet meer doorverwezen hoef te worden voor verdere behandeling. Dit mede dankzij mijn psycholoog Roos Beckers. Ze is een jonge psychologe met heel veel kennis en kunde. Zij heeft mij dit hele traject begeleidt. Ik zou haar, en de instelling, altijd aanbevelen aan andere mensen. Ik heb me nooit een nummer gevoeld tijdens de behandeling. Roos is erg betrokken en empathisch, ze ziet echt de persoon die je bent achter je problematiek. Tevens wordt er enorm veel aangeboden in de behandeling om thuis mee aan de slag te gaan. Dit vond ik een erg fijne houvast. Afspraken werden altijd nagekomen en wanneer er wat uitloop was, werd dit altijd netjes vooraf gemeld. Ik ben erg tevreden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor GGz Breburg, locatie Lage Witsiebaan 4? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.