Naar de navigatie Naar de inhoud

GGZ Rivierduinen Jong, locatie Leiden

Geestelijke gezondheidszorg

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over GGZ Rivierduinen Jong, locatie Leiden

Kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met ernstige psychische en psychiatrische klachten - én hun ouders - kunnen terecht bij GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd. Kinderen en Jeugd is onderdeel van GGZ Rivierduinen, Wij bieden vele vormen van geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, volwassenen en ouderen in het noorden en midden van Zuid-Holland. Onze hulpverleners werken vanuit de locaties in Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn en Katwijk. Op al onze locaties is ook een afdeling Psychotraumacentrum.

GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd streeft ernaar de best mogelijke zorg te leveren, zorgvuldig afgestemd op uw kind. Wij werken daarom met zorgprogramma’s. Een zorgprogramma beschrijft alle vormen van behandeling en begeleiding die op basis van een diagnose mogelijk zijn. Van deze behandelingen weten wij - door onderzoek of uit ervaring - dat zij het beste resultaat zullen opleveren.

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over GGZ Rivierduinen Jong, locatie Leiden te Leiden te plaatsen: Waarderen

Socials