Logo GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd, locatie Katwijk - Katwijk
-

GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd, locatie Katwijk

GGZ

Adres Schimmelpenninckstraat 10
2221 EP Katwijk
Telefoon 071-8906677
Locatie Deze locatie is onderdeel van GGZ Rivierduinen
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Er zijn nog geen waarderingen

Profiel

Profielfoto GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd, locatie Katwijk  - Katwijk
Kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met ernstige psychische en psychiatrische klachten - én hun ouders - kunnen terecht bij GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd. Kinderen en Jeugd is onderdeel van GGZ Rivierduinen, Wij bieden vele vormen van geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, volwassenen en ouderen in het noorden en midden van Zuid-Holland. Onze hulpverleners werken vanuit de locaties in Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn en Katwijk. Op al onze locaties is ook een afdeling Psychotraumacentrum. GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd streeft ernaar de best mogelijke zorg te leveren, zorgvuldig afgestemd op uw kind. Wij werken daarom met zorgprogramma’s. Een zorgprogramma beschrijft alle vormen van behandeling en begeleiding die op basis van een diagnose mogelijk zijn. Van deze behandelingen weten wij - door onderzoek of uit ervaring - dat zij het beste resultaat zullen opleveren.     Lees meer

Waarderingen

Gemiddeld waarderingscijfer per jaar

  • 1 waardering
    9.2

Toelichting
Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst.

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd, locatie Katwijk te Katwijk te plaatsen:

Waarderen

Twitter GGZ Rivierduinen Kinderen en Jeugd, locatie Katwijk

Partners van ZorgkaartNederland