Naar de navigatie Naar de inhoud

GGZ Rivierduinen, Klinisch Herstel

Geestelijke gezondheidszorg

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over GGZ Rivierduinen, Klinisch Herstel

Veel mensen hebben wel eens last van psychische problemen. Soms lukt het hen daar alleen of met steun van familie, vrienden, de huisarts of maatschappelijk werk doorheen te komen. Soms is meer zorg en ondersteuning nodig. In dat geval kunt u, na verwijzing, terecht bij GGZ Rivierduinen. Wij bieden vele vormen van geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, volwassenen en ouderen in het noorden en midden van Zuid-Holland.

Wij verlenen zorg die het beste aansluit bij uw problemen en situatie. Dat maakt onze behandeling op maat en persoonlijk. Afhankelijk van de diagnose doen wij u een behandelvoorstel. Bij minder ernstige psychische problematiek of stabiele chronische problematiek bieden wij u een behandel traject in de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ). Voor meer complexe problematiek kunt u terecht in de Specialistische GGZ (SGGZ). De behandeling bespreken wij met u en varieert van een paar gesprekken met een hulpverlener tot groepstherapie en van opname in een kliniek tot beschermd wonen.

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over GGZ Rivierduinen, Klinisch Herstel te Oegstgeest te plaatsen: Waarderen

Socials