Naar de navigatie Naar de inhoud

GGZ Westelijk Noord-Brabant

Geestelijke gezondheidszorg

4
.9

uit 14 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van GGZ Westelijk Noord-Brabant - Halsteren op 3 augustus 2022

Afspraken

1

Behandeling

1

Omgang medewerkers

1

Informatie

1

Luisteren

1

Accommodatie

1

Aandoening / behandeling

Depressie

Toelichting

Geen luisterend oor. Ik heb het ook ervaren bij de fact team Roosendaal Rand dat het een kat en muis spel. Behandeling komt hier totaal niet aan bod. Ik werd niet serieus genomen. Maar aan het lijntje gehouden. 4 jaar onbehandeld. Schuiven het af op cliënt eigen verantwoordelijkheid terwijl ik ernstig suïcidaal bent.

Reactie van/namens GGZ Westelijk Noord-Brabant - Halsteren

Beste meneer, mevrouw,

Wij lezen dat u niet tevreden bent over de zorgverlening door GGZ Westelijk Noord-Brabant. Graag komen we met u in contact om uw klachten verder te bespreken zodat wij hiervan kunnen leren.
Zou u contact met ons op willen nemen? Dat kan via telefoonnummer (0164-289014) of klachtenfunctionaris@ggzwnb.nl. De klachtenfunctionaris stelt zich neutraal op en bespreekt de mogelijkheden om met uw onvrede aan de slag te gaan.

Met vriendelijke groet,
GGZ Westelijk Noord-Brabant


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor GGZ Westelijk Noord-Brabant? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.