Naar de navigatie Naar de inhoud

HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen

GGZ

9
.1
Adres
Polanerbaan 3 3447 GN Woerden
Telefoon
088-1155855
Locatie
Deze locatie is onderdeel van HSK Groep
Openingstijden
vrijdag
9:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 17:00
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00
donderdag
9:00 - 17:00

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen - Woerden op 12 januari 2020

Afspraken

9

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Neurologische aandoeningen

Toelichting

In november 2018 heb ik een storing in mijn hersenen gekregen. Na revalidatie in het ziekenhuis had mijn vriend informatie gevonden over HSK Woerden die behandelingen hebben voor conversie. Ik was eerst terughoudend en wist niet zo goed of ik dit moest gaan doen. Nadat ik in juni 2019 een intake had gehad, was ik al meer overtuigd. Toen ik 12 juli 2019 mijn eerste behandeling had, (op dat moment kon ik nog niet goed lopen en mijn rechterarm trilde enorm) gingen we bezig met zelfhypnose. Dit vond ik eerst spannend maar ik had meteen een goede klik met de therapeute en zij vertelde dat het een diepe ontspanningsoefening is. Na 1,5 uur behandeling ging ik naar huis en merkte ik al meteen iets verschil. Nu na 8 behandelingen en mijn laatste behandeling heb ik net gehad, kan ik normaal weer lopen en trilt mijn rechterarm niet meer. De goede gesprekken waren ook heel fijn Ik ben HSK Woerden heel erg dankbaar, door de combinatie therapie,fysiotherapie ben ik sterker en krachtiger teruggekomen


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.