Naar de navigatie Naar de inhoud

HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen

Geestelijke gezondheidszorg

9
.1

uit 136 waarderingen

maandag
Gesloten
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00
donderdag
9:00 - 17:00
vrijdag
9:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Waardering van HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen - Woerden op 3 januari 2023

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

7

Toelichting

Eind 2022 heb ik mijn behandeling bij het expertisecentrum functionele bewegingsstoornissen afgerond. Ik heb me aangemeld met een spraak-/ademhalingsstoornis en een tremor in mijn rechterarm, nog geen vier maanden later ben ik klachtenvrij. Mijn lijf gaat er niet meer vandoor met mij en ik zit dichter bij m’n gevoel dan ooit. Dat ging niet zonder slag of stoot; ik was bang om mezelf over te geven, de controle te verliezen en de daarbij opkomende emoties. Gelukkig werd ik met veel geduld en begrip begeleid - alles ging op mijn tempo en - en heb ik handvatten gekregen die ik in de rest van m’n leven kan toepassen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.