Naar de navigatie Naar de inhoud

HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen

Geestelijke gezondheidszorg

9
.1

uit 140 waarderingen

zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 17:00
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00
donderdag
9:00 - 17:00
vrijdag
9:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten

Waardering van HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen - Woerden op 18 januari 2023

Afspraken

8

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Neurologische aandoeningen

Toelichting

Mijn zorgaanbieder was altijd heel begripvol. Soms had ik iets niet gedaan of kon ik niet bij de afspraak komen omdat het slecht met mij ging en ze hadden er allemaal heel veel begrip voor. Ik heb nooit het gevoel gekregen dat ik niet goed bezig was. Elke kleine vooruitgang die ik maakte was ze heel blij mee, ik moest het ook echt vieren van haar. Ze heeft me altijd goed begrepen en ik voelde me altijd zeer gerepecteerd en dat vind ik zelf heel belangrijk in een zorgverlener. Toen ik in mijn ogen een stapje terug gedaan had zag zij het niet zo en legde me uit waarom waardoor ik altijd het gevoel kreeg dat ik toch goed bezig was. Ik heb mijn behandeling met succes doorstaan en dat door de goede en proffesionele zorg van haar. We konden het ook over andere dingen hebben waardoor de sessies tussen door ook wat luchtiger waren. Ze konden best zwaar en intens zijn. Ik ben heel blij dat ik dit traject heb doorlopen want ik kan nu terug mezelf zijn.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor HSK Expertisecentrum Functionele Bewegingsstoornissen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.