Naar de navigatie Naar de inhoud

HSK Heerlen

Geestelijke gezondheidszorg

9
.2

uit 61 waarderingen

vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 17:00
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00
donderdag
9:00 - 17:00

Waardering van HSK Heerlen - Heerlen op 29 maart 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Burn-out

Toelichting

Vanaf de intake tot mijn laatste sessie is alles correct verlopen. Duidelijke afspraken die altijd worden nagekomen. Goede relatie met mijn psycholoog waarmee ik mijn problematiek duidelijk in beeld kon brengen en vervolgens op een goede manier naar een ‘oplossing’ kon werken. Ik had in mijn intake al aangegeven dat ik geen persoon ben van zweverige toestanden en dat het voor mij een grote stap was om hulp te zoeken bij een psycholoog. Daar is goed naar geluisterd en de aanpak is daar vervolgens correct op aangepast. Voor één ieder die psychologische hulp nodig denkt te hebben kan ik HSK (Heerlen) aanbevelen!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor HSK Heerlen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.