Naar de navigatie Naar de inhoud

HSK Leiden

Geestelijke gezondheidszorg

9
.1

uit 75 waarderingen

woensdag
Gesloten
donderdag
9:00 - 17:00
vrijdag
9:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten
maandag
9:00 - 17:00
dinsdag
9:00 - 17:00

Waardering van HSK Leiden - Leiden op 9 september 2020

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

8

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Posttraumatische stressstoornissen

Toelichting

Na doorverwijzing kon ik snel terecht bij hsk. Ik was sceptisch en had geen fijne werkrelatie met een vorige therapeut (niet van hsk). De psycholoog van HSK nam deze twijfel direct weg doordat zij professioneel, empatisch en eerlijk is. Tijdens de behandelingen heb ik het gevoel gehad dat ik veel in te brengen had en dat we samen gekeken hebben naar wat het beste voor mij is. De doelen die wij vooraf gesteld hebben zijn voltooid. Ik voelde mij veilig en gesteund tijdens mijn traject. Daarbij voelde ik mij ook gestimuleerd om vrijwel dagelijks de geadviseerde oefeningen toe te passen. HSK werkt met vragenlijsten, ik vond dit erg fijn omdat je hierdoor de progressie kan volgen. Ook was het geruststellend dat tijdens de laatste sessie benadrukt werd dat ik altijd nog contact op mag nemen mocht ik advies nodig hebben.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor HSK Leiden? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.