Naar de navigatie Naar de inhoud

HSK Tilburg

GGZ

9
.0

uit 81 waarderingen

maandag
Gesloten
dinsdag
9:00 - 17:00
woensdag
9:00 - 17:00
donderdag
9:00 - 17:00
vrijdag
9:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Waardering van HSK Tilburg - Tilburg op 23 november 2019

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

10

Accommodatie

9

Toelichting

HSK heeft me ontzettend goed geholpen. Een hele goede opbouw tijdens de sessies, die veel inzichten brachten en veel handvaten gaven waardoor ik stap voor stap op de gewenste weg kwam en waarmee ik ook na de behandelperiode nog verder kan. Alles is keurig geregeld; van het maken van afspraken tot het persoonlijk portaal, waar je je huiswerk, documenten, afspraken e.d. op een rijtje terug kan vinden. Last but not least ben ik mijn behandelaar, Bas de Bok, heel dankbaar voor zijn deskundige begeleiding en luisterend oor. Ik heb me daardoor gehoord, begrepen en op mijn gemak gevoeld en dat heeft me enorm geholpen.

Reactie van/namens HSK Tilburg - Tilburg

Beste mevrouw/meneer,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij HSK. De door u geschetste werkwijze is kenmerkend voor hoe wij mensen graag van diens zijn; gestructureerd, met aandacht voor u als mens en deskundig, met behandeling volgens de laatste inzichten. Fijn om te horen dat wij als HSK, en Bas in het bijzonder, u hierin goed hebben kunnen helpen.

Vriendelijke groet,

Antoine Verbruggen
Regiomanager


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor HSK Tilburg? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.