Naar de navigatie Naar de inhoud

i-psy Holding

Organisatie

1
.8

uit 1 waardering. Deze organisatie heeft te weinig waarderingen.

Over i-psy Holding

Welkom bij i-psy

Met cultuursensitieve zorg vanuit een systemisch perspectief, met oog voor de sociale context en culturele achtergrond van de cliënt in heden en verleden, wil i-psy als specialist in interculturele psychiatrie bijdragen aan de kwaliteit van leven van mensen en van de samenleving. Bij i-psy bieden wij hulp bij verschillende psychische klachten, zoals bijvoorbeeld angst, depressie en trauma. Het kiezen van de meest passende behandeling doen we samen met jou op basis van de doelen die je jezelf hebt gesteld. Hierbij is jouw hulpvraag het startpunt van diagnostiek en behandeling.  

Inclusief aanbod binnen multidisciplinaire teams 

Binnen steeds meer vestigingen van i-psy wordt de samenwerking opgezocht met collega’s van PsyQ, waardoor er multidisciplinaire teams met meer diversiteit ontstaan. Hierdoor kunnen patiënten met een migratieachtergrond op steeds meer plekken binnen Parnassia Groep de juiste zorg krijgen en kunnen we effectieve-, cultuur sensitieve zorg bieden, ongeacht iemands sociaal-culturele achtergrond. 

Behandeling in Nederlandse taal 

i-psy biedt behandelingen aan volgens de richtlijnen vanuit de beroepsgroep. Dit betekent dat deze leidend zijn in de aangeboden interventies. Over het algemeen bieden wij intakes en behandelingen aan in de Nederlandse taal. Mocht er behoefte zijn aan een intake of behandeling in een andere taal, dan zal dit veelal via een tolk plaatsvinden. 

Wat kan jij verwachten? 

Om je bij i-psy aan te melden, heb je een verwijsbrief van je huisarts nodig. Hiervoor dien je zelf een afspraak met je huisarts te maken. Hij of zij kan vervolgens de verwijsbrief naar ons toesturen. Na aanmelding wordt deze verwijsbrief gescreend om een inschatting te maken wat je nodig hebt in de behandeling en of i-psy jou deze hulp kan bieden. Dan volgt een intake waarin we zorgvuldig samen met jou kijken wat jouw hulpvraag is, wat de oorzaak is van jouw klachten, wat je wilt bereiken met behandeling en welke interventie het meest hierbij aansluit.  

De eerste stap 

Het gesprek aangaan over psychische klachten is lastig. Bij i-psy vinden wij het belangrijk om openheid over psychische problemen te creëren om zo het taboe en stigma te verminderen. Wij realiseren ons als geen ander dat het zetten van de eerste stap moeilijk is en hebben respect voor degenen die deze stap durven te zetten. Via onze ZorgkaartNederland profielen kan je de ervaringen van anderen die deze stap al hebben gezet lezen. Ben jij al bij i-psy in behandeling (geweest)? Deel jouw ervaring dan ook (anoniem) met anderen door een review achter te laten. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! 

Waarderingen historie

2020
1.8
2 waarderingen
2019
6.2
1 waardering
2018
9.3
1 waardering

Locaties

Er vallen 12 locaties onder deze organisatie, waaronder:

i-psy, Den Haag

Geestelijke gezondheidszorg

Locatie

Den Haag

-

0 waarderingen

i-psy, Zaandam

Geestelijke gezondheidszorg

Locatie

Zaandam

-

0 waarderingen

i-psy, Utrecht

Geestelijke gezondheidszorg

Locatie

Utrecht

-

0 waarderingen

Bekijk alle locaties