Naar de navigatie Naar de inhoud

Indigo

Organisatie

8
.8

uit 1197 waarderingen

Over Indigo

Indigo is een landelijke aanbieder van mentale ondersteuning. Voor iedereen. Direct en dichtbij.  Wij geloven en weten dat als u psychische problemen heeft en u er op tijd bij bent, u zelf al veel kunt doen om weer grip op uw leven te krijgen. Soms kan het helpen om daar hulp bij te zoeken. Zo kunt u voorkomen dat problemen erger worden.  

U kunt bij Indigo terecht bij diverse psychische klachten. Voor een behandeling heeft u echter altijd een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wilt u precies weten welke stappen u moet doorlopen om hulp te krijgen? Ga dan naar ons stappenplan.

 

Missie

Indigo is een aanbieder in de Basis GGZ en helpt mensen om (meer) grip op hun leven te krijgen. Indigo is direct en dichtbij, gemakkelijk bereikbaar voor hen die dat nodig hebben. We zetten ons in om cliënten, van alle leeftijden en achtergronden, de juiste zorg te bieden. Wij doen dit binnen zo kort mogelijke tijd en op een manier die bij de cliënt past, met behulp van kortdurende individuele contacten, groepsbehandelingen, face-to-face en/of online. 

 

Wie werken bij Indigo?

Bij Indigo werken GZ-Psychologen, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen en Verpleegkundig Specialisten. Ook werken er Klinisch Psychologen en Psychiaters, veelal als achterwacht. Zij zijn geregistreerd in het BIG-Register  Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Daarnaast werken er bij Indigo ook basispsychologen, orthopedagogen en preventiewerkers.

Alle Indigo professionals werken volgens de Indigo-werkwijze: ze gaan uit van de eigen kracht van de cliënt, hebben inzicht in diens persoonlijke stijl, maken een aanbod op maat, werken effectief en bieden kortdurende behandelingen en cursussengroepsbehandelingen. Alle professionals registreren de voortgang van de cliënt volgens de ROM. 

Daarnaast werken er ook collega's die onze hulpverleners zo goed mogelijk ondersteunen, zoals administratieve medewerkers.

Meer weten over Indigo? Download hier de laatste editie van Feiten en Cijfers.

 

Waarderingen historie

2023
8.9
124 waarderingen
2022
8.9
186 waarderingen
2021
8.9
343 waarderingen
2020
8.9
398 waarderingen
2019
8.8
502 waarderingen
2018
8.6
442 waarderingen
2017
8.7
93 waarderingen
2016
8.7
58 waarderingen
2015
8.6
14 waarderingen
2014
7.7
1 waardering
2013
8.8
4 waarderingen

Locaties

Er vallen 98 locaties onder deze organisatie, waaronder:

Indigo in Hulst

Geestelijke gezondheidszorg

Locatie

Hulst

-

0 waarderingen

Indigo in Sluiskil

Geestelijke gezondheidszorg

Locatie

Sluiskil

-

0 waarderingen

Indigo in Bussum

Geestelijke gezondheidszorg

Locatie

Bussum

-

0 waarderingen

Bekijk alle locaties

Socials