Naar de navigatie Naar de inhoud

Lelie zorggroep, Agathos Ambulante hulpverlening Rijssen

GGZ

9
.4

uit 8 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Lelie zorggroep, Agathos Ambulante hulpverlening Rijssen - Rijssen op 23 maart 2022

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Burn-out

Toelichting

Ik ben erg tevreden over de hulp die ik krijg. Het werd mij als moeder van 3 jongens en een pittig kind soms echt teveel. De emmer was aan het overlopen. Door goede hulp, gesprekken voeren en gehoord worden, heb ik grote stappen gemaakt en ben ik weer aan het terug klimmen naar waar ik wil zijn! Ik kan Agathos zeker aanraden! Ze bieden een luisterend oor, komen afspraken na en denken met je mee.

Reactie van/namens Lelie zorggroep, Agathos Ambulante hulpverlening Rijssen - Rijssen

Wat een prachtige waardering en allemaal tienen! voor onze hulpverlening. Mooi om te lezen dat we u konden ondersteunen en ervoor zorgen dat de emmer weer wat leger wordt zodat u met de situaties om kan gaan. Wij wensen u sterkte.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Lelie zorggroep, Agathos Ambulante hulpverlening Rijssen? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.