Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Amersfoort

Geestelijke gezondheidszorg

9
.2

uit 21 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Mentaal Beter - Amersfoort

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2023
8.0
1 waardering
2022
7.3
1 waardering
2021
9.4
18 waarderingen
2020
9.8
1 waardering

Recente waarderingen

20 januari 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer tevreden, vriendelijk en deskundig. Mooie verslaglegging, mijn dochter voelde zich echt goed gezien. Geen diagnose maar wel goed verwoord waar haar problemen vandaan zouden kunnen komen en tips,...

8.0
Lees meer
28 december 2022 - Geplaatst door de redactie

Word goed geluisterd naar de verwachtingen van de client. Passende zorg en persoonlijk plan wordt geleverd. Client word serieus genomen en de zorgaanbieder helpt de client met reflecteren waardoor er...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Amersfoort - Amersfoort

Hartelijk dank voor deze positieve waardering, we nemen je feedback mee. Namens Mentaal Beter wensen we je nog veel geluk en...

7.3
Lees meer
30 december 2021 - Geplaatst door de redactie

ik denk dat het enige wat beter had gekund is het makkelijker bereiken van je eigen psycholoog. dit kon nu alleen via de mail maar dan duurde het soms erg lang voordat er gereageerd werd.

7.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen