Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Den Haag - Laan

Geestelijke gezondheidszorg

8
.6

uit 38 waarderingen

Over Mentaal Beter - Den Haag - Laan

Welkom bij Mentaal Beter Den Haag Laan 20

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2023
5.3
2 waarderingen
2022
8.1
8 waarderingen
2021
9.3
9 waarderingen
2020
8.9
19 waarderingen

Recente waarderingen

22 november 2023 - Geplaatst door de redactie

Intake gesprek van 5min. Week later te horen dat ze mij niet kunnen behandelen.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Den Haag - Laan - Den Haag

Wat vervelend om te horen dat we je bij Mentaal Beter niet konden behandelen. Mocht je hier een klacht over hebben, dan kan je...

1.0
Lees meer
4 april 2023 - Geplaatst door de redactie

ik vond de behandeling fijn omdat er al heel snel een plan van aanpak werd gemaakt en ik daarbij alle plus en minpunten van het plan erbij kreeg. De behandeling was daardoor effectief en snel.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Den Haag - Laan - Den Haag

Bedankt voor deze positieve waardering van onze zorg! Namens Mentaal Beter wensen we je nog veel geluk en gezondheid toe.

9.5
Lees meer
3 november 2022 - Geplaatst door de redactie

Prettige sessies met een fijne behandelaar.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Den Haag - Laan - Den Haag

Wauw, wat een mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat je prettige sessies met de behandelaar hebt gehad. Namens Mentaal Beter...

9.5
Lees meer
Bekijk alle waarderingen