Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Den Haag - Van Bleiswijkstraat

Geestelijke gezondheidszorg

8
.9

uit 37 waarderingen

Over Mentaal Beter - Den Haag - Van Bleiswijkstraat

Welkom bij Mentaal Beter Papendrecht

Onze kinder- en jeugdpraktijk is gespecialiseerd in leerproblemen, gedragsproblemen en ontwikkelingsproblematiek. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme voor kind en jeugd. 

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor. 

Waarderingen historie

2024
8.2
1 waardering
2023
8.9
10 waarderingen
2022
9.1
5 waarderingen
2021
8.7
11 waarderingen
2020
8.8
13 waarderingen
2019
9.6
2 waarderingen
2018
8.2
3 waarderingen
2016
4.5
1 waardering

Recente waarderingen

18 februari 2024 - Geplaatst door de redactie

Het was een prettig traject met veel heldere informatie.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Den Haag - Van Bleiswijkstraat - Den Haag

Wat mooi om te lezen en hartelijk dank voor de waardering! Namens Mentaal Beter wensen we je nog veel geluk en gezondheid toe.

8.2
Lees meer
19 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn echt heel erg tevreden met jullie hulp: heel persoonlijk, heel helder en heel flexibel. We hebben met z'n allen stappen gezet waar we echt wat aan hebben! Wat we vooral heel fijn vonden is...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Den Haag - Van Bleiswijkstraat - Den Haag

Wauw, wat een mooi cijfer en wat fijn om te lezen dat jullie zo'n positieve ervaring hebben gehad met onze zorg! We willen jullie...

9.3
Lees meer
6 december 2023 - Geplaatst door de redactie

De vragen die ik had omtrent mijn zoon zijn beantwoord, hij heeft een enorme stap vooruit gezet in zijn ontwikkeling en we , mijn zoon zelf ook, hebben meer begrip gekregen voor zijn gedrag en hoe...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Den Haag - Van Bleiswijkstraat - Den Haag

Wat mooi om te lezen en hartelijk dank voor de mooie waardering! Namens Mentaal Beter wensen we jullie nog veel geluk en...

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen