Naar de navigatie Naar de inhoud

Mentaal Beter - Nijmegen

Geestelijke gezondheidszorg

5
.0

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Mentaal Beter - Nijmegen

Welkom bij Mentaal Beter Nijmegen

Op onze praktijk behandelen wij kinderen, jongeren en volwassenen met uiteenlopende lichte tot matig-ernstige psychische klachten. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressieangststoornissen, traumaADHD en autisme.

Bij Mentaal Beter zorgen we ervoor dat de behandeling aansluit op persoonlijke behoeften. Immers zijn geen twee kinderen, jongeren of volwassenen hetzelfde. We werken op een duidelijke en doelgerichte wijze, waarbij actief samenwerken aan het herstel een belangrijke rol speelt.

Wat kun je verwachten bij Mentaal Beter?

Direct na aanmelding bij Mentaal Beter kan er snel een intakegesprek worden ingepland. Tijdens de intakefase kijken we samen naar de klachten die spelen. Vervolgens zal er in overleg met o.a. een hoofdbehandelaar een diagnose worden gesteld en een behandelplan worden opgemaakt. Daarna start de behandeling. In sommige gevallen zal een behandeling worden aangevuld met een online behandelprogramma (e-health). Dit houdt in dat er naast persoonlijke face-to-face gesprekken met de behandelaar, ook thuis op eigen gemak online verder kan worden gewerkt aan het herstel.

Ons streven is om zo kort mogelijk te behandelen, maar altijd zolang als nodig is. Tijdens de behandeling meten we de effectiviteit van de behandeling met behulp van vragenlijsten en bespreken we samen de vooruitgang. Zo zorgen we voor een optimaal resultaat en kunnen we bijsturen als dat nodig is.

Misschien een beetje spannend, maar je bent in goede handen

Voor de eerste keer naar een psycholoog gaan, kan erg spannend zijn. Maar wees gerust, je bent bij ons in goede handen. Niet alleen hebben onze behandelaren al jarenlange ervaring, je hebt te allen tijde ook inspraak op de behandeling. Voel je je ergens niet fijn bij, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je staat er nooit helemaal alleen voor.

Waarderingen historie

2023
5.5
6 waarderingen
2022
2.0
1 waardering
2021
4.3
3 waarderingen
2020
6.1
2 waarderingen
2019
3.0
1 waardering
2018
8.5
1 waardering
2017
8.1
6 waarderingen
2016
9.2
4 waarderingen
2015
9.2
2 waarderingen
2014
9.3
3 waarderingen

Recente waarderingen

7 september 2023 - Geplaatst door de redactie

ik ben gehoord in mijn behandeling die erg persoonlijk was. Mijn behandelaar had voldoende tijd en ruimte om afspraken in te plannen. Ik heb praktische handvatten zelf verder te kunnen

Reactie van/namens Mentaal Beter - Nijmegen - Nijmegen

Bedankt voor de waardering en het prachtige cijfer! Namens Mentaal Beter wensen we je nog veel geluk en gezondheid toe.

8.3
Lees meer
15 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Erg fijn behandeltraject. Hebben goed gekeken naar mijn klachten en wensen in het traject en altijd goed gehoord gevoeld en geholpen.

Reactie van/namens Mentaal Beter - Nijmegen - Nijmegen

Bedankt voor je mooie waardering! We willen je namens Mentaal Beter nog veel geluk en gezondheid wensen.

8.5
Lees meer
1 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ben enorm tevreden omdat ik me voor het eerst echt serieus genomen voelde. De behandelingen hebben mijn klachten sterk doen afnemen, ik ben altijd vriendelijk behandeld en afspraken waren...

Reactie van/namens Mentaal Beter - Nijmegen - Nijmegen

Hartelijk dank voor deze positieve waardering en de mooie woorden! Namens Mentaal Beter wensen we je nog veel geluk en gezondheid...

9.7
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie:

Jonge, M. de

Beroep

Psycholoog

Zorginstelling

Mentaal Beter - Nijmegen, Nijmegen
-

0 waarderingen

Vonk-Gerritsen, J.M.

Beroep

Psycholoog

Zorginstelling

Mentaal Beter - Nijmegen, Nijmegen
-

0 waarderingen